Allidrett sesongen 2023/2024

Allidrett sesongen 2023/2024


Arrangør: Snåsa IL
Påmeldingsfrist: 18.10.2023 20:00

Tid


Snåsa IL inviterer barn i 1.-5. klasse til allidrett


ALLIDRETT er et variert aktivitetstilbud hvor barn får prøve ulike idretter innenfor flere miljøer. Barna vil blant annet møte idretter som innebandy og turn, og vil få prøve seg på ski og i bassenget. 


AKTIVITETSTIDEN er tirsdager fra kl 17:30-18:30 for de minste, og 18:30-19:30 for de største. Mer konkret info om hvem som trener til hvilken tid kommer når gruppene er satt sammen. For alle grupper vil aktiviteten noen ganger legges til et annet tidspunkt (for eksempel når det er basseng). Oppstart i uke 42 (etter høstferien) og varer frem til påske. 


AKTIVITETSPLANER og sammensetting av grupper/klasser tilpasses etter påmelding. Informasjon før og underveis legges på facebook-gruppa «Allidrett Snåsa 2023/2024». Dette er samme gruppe som ble brukt under fjorårets sesong. 


MERK:

Aktivitetstilbudet krever medlemskap i Snåsa IL. Medlemskontingenten for barn er på kr 100,-.  Hvis barnet allerede er medlem av Snåsa IL, vil innkrevingen komme på faktura. Dersom barnet ikke er registrert som medlem i Snåsa IL, må det gjøres via minidrett. Følg lenke: https://medlemskap.nif.no/27233 . Ved innmelding betales kontingenten direkte.

 

NYTT FOR ÅRET:

Snåsa IL har innført en generell treningsavgift på kr 200,- for hvert enkelt barn. Dette inkluderer deltakelse på alle aktiviteter i Snåsa IL, uten å betale noe mer for hver enkelt idrett. Treningsavgiften betales før man begynner på en aktivitet, og kun én gang pr. barn. Det er iSonen som benyttes som betalingssystem. Gå inn på www.isonen.no, søk på aktivitetsavgift, og arrangementet dukker opp. Klikk inn på arrangementet, og du finner en knapp til høyre på siden hvor det står påmelding. Fyll ut skjema ved å legge inn informasjon om personen som skal delta, samt hvilke aktiviteter barnet skal delta på. Her er det viktig å hake av for alle aktiviteter med én gang, for å slippe å gjøre det flere ganger.

For å komme inn på iSonen må du logge på med idrettens ID. Hvis du ikke har Idrettens ID eller har glemt brukernavn/passord, klikk allikevel på LOGG INN, så vil du guides videre til hvordan du oppretter konto/får nytt passord. Med vennlig hilsen Barneidrettsstyret 

 

Anette Devik Bomo (leder, tlf: 90841912), Trine Kristin Larssen, Unni Saugestad, Nina Elise Kjenstad og Eskil Bergli. Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.