Volleyballgruppa har følgende treningstilbud:

Barn 10, 11 og 12 år: minivolleyballtreninger to ganger i uka, gutter og jenter trener sammen. Voksne trenere. Minivolleyball er utviklet for at de yngste skal kunne lære seg bevegelsesmønster og teknikk tidlig. Stikkord er små baner med tre spillere på hvert lag, mange ballberøringer og holding av ball for å få til mer spill. Region Trøndelag arrangerer minivolleyturneringer rundt i fylket der spillerne får mye aktivitet i løpet av en dag i hallen.

Alle som deltar på minivolley får en spille-/treningstrøye.

Ungdom 13-17 år: treninger to ganger i uka, gutter og jenter hver for seg. Øktene er på to timer, og vi har trenerteam med to voksne trenere. Det spilles serie for gutter/jenter 15 år og 17 år, vi deltar med lag ut fra alderssammensetningen i spillergruppen. Vi har også som målsetning å delta i NM med lag fra klubben, noe vi har greid de to siste sesongene. Det vil i tillegg være aktuelt for jenter 17 år å delta på treninger og kamper med 2. div. damer.

Senior: Snåsa IL har et damelag som spiller i 2. divisjon.  Dette er ett ungt lag med mye potensiale.

Veteran/trim: Nytt av året er veteranvolley/trim. Det foregår en gang i uken, på søndager, og der kan alle voksne som har lyst, være med å spille volleyball på sitt eget nivå.

Alle hjemmekamper foregår i vår nye, flotte idrettshall!

Sandvolleyballbaner: Dette er nærmiljøanlegg, dvs. at de er åpne for alle til enhver tid. Volleyballgruppa håper det blir mye aktivitet på banene, slik at interessen for volleyball i bygda, som allerede er stor, vil bli enda større.


Vi har ikke skrevet noe innhold her helt enda, kom tilbake senere.

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.