Flott helg med Camp Øverbygg

Postet av Snåsa IL den 22. Okt 2019

Forrige helg, 19.-20.okt, arrangerte Snåsa IL Ski Camp Øverbygg. Det var en helg med fokus på barmarkstrening i Ismenningen Fjellstuggu.

Ungdommene var samlet for å trene, bygge vennskap og positive relasjoner mellom de som er med i skigruppa. Totalt var det 15 ungdommer med og det var et variert program.

Lørdag ble de kjent, hadde basistrening og orientering. Søndag var det teknikktrening og lek. Noe av det de gjorde var tur til Moliklumpen, springing i myr, tallstafett, teknikkøvelser, spenst og styrketrening.  

I løpet av helga hadde de flere forskjellige trenere, både voksne og ungdommer. For ungdommene som har idrettstrenerledelse på skolen så vil dette inngå i skolearbeidet. Trenere var Marit Strand, Line Okkenhaug, Albert Riseth, Kristian Oleander Falmår, Odin Brøndbo-Tronstad og Nils Erik Fossum med bistand fra skigruppa.

 

Snåsa IL Ski har vært heldige og fått med selg flotte samarbeidspartnere på denne helgen. Øverbygg sponset overnattingen i Ismanningen Fjellsttuggu, mens Nortura og Produsentlaget Tine sponset maten. Dette er kjempe viktig for å kunne gjennomføre en slik helg og vi takker at de støtter oss og spesielt alle ungdommene som hadde en super helg.

 Kanskje blir det en slik helg neste år også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.