Påmelding fotballsesongen 2020

Postet av Snåsa IL den 12. Nov 2019

Vi ønsker gamle og nye spillere velkommen til å melde seg på fotballsesongen 2020. Vi kan tilby seriespill for 4./5.trinn og opp til G/J-16. Bindende påmelding da vi melder på lag i kretsens seriespill. For spillere under 4.trinn, ned til 2014-kullet, vil det bli ny runde med påmelding til våren, men dere må gjerne melde dere på allerede nå.

 

Frist for bindende påmelding: 22. nov 2019.

Ved spørsmål, ta kontakt med Linda L på nr 95158512.

 

Meld deg på her:  https://snaasail.weborg.no/event/28


Flott helg med Camp Øverbygg

Postet av Snåsa IL den 22. Okt 2019

Forrige helg, 19.-20.okt, arrangerte Snåsa IL Ski Camp Øverbygg. Det var en helg med fokus på barmarkstrening i Ismenningen Fjellstuggu.

Ungdommene var samlet for å trene, bygge vennskap og positive relasjoner mellom de som er med i skigruppa. Totalt var det 15 ungdommer med og det var et variert program.

Lørdag ble de kjent, hadde basistrening og orientering. Søndag var det teknikktrening og lek. Noe av det de gjorde var tur til Moliklumpen, springing i myr, tallstafett, teknikkøvelser, spenst og styrketrening.  

I løpet av helga hadde de flere forskjellige trenere, både voksne og ungdommer. For ungdommene som har idrettstrenerledelse på skolen så vil dette inngå i skolearbeidet. Trenere var Marit Strand, Line Okkenhaug, Albert Riseth, Kristian Oleander Falmår, Odin Brøndbo-Tronstad og Nils Erik Fossum med bistand fra skigruppa.

 

Snåsa IL Ski har vært heldige og fått med selg flotte samarbeidspartnere på denne helgen. Øverbygg sponset overnattingen i Ismanningen Fjellsttuggu, mens Nortura og Produsentlaget Tine sponset maten. Dette er kjempe viktig for å kunne gjennomføre en slik helg og vi takker at de støtter oss og spesielt alle ungdommene som hadde en super helg.

 Kanskje blir det en slik helg neste år også.
Til topps etter enorm mobilisering!

Postet av Snåsa IL den 27. Sep 2019

Snåsa IL gikk til topps i NTE konkurransen "laget mitt" og har nå styrket klubbkassa med 50 000,-. Det kommer godt med siden idrettslaget har mange prosjekter og aktiviteter på gang!

Leder og initiativtaker Bård Landsem er utrolig  takknemlig, - TUSEN TAKK for enorm mobilisering og engasjement blant snåsninger, naboer, venner og likeså uvenner!  Vi har ikke fått til dette uten den enorme entusiasmen for Snåsa og Snåsa IL fra alle hold i bygda og mange Snåsafans utenfor bygda og gode venner i bygder og byer i Trøndelag og rundt omkring i landet. Tror til og med at en del Grongninger stemte på oss.

En spesiell takk til Snåsa ILs engasjerte ungdommer som har hatt massiv stemming på skolene, laget kule vidoer for å mobilisere folk til å stemme, dratt i folk på instagram og snapchat, sittet på butikken og spurt om folk har stemt i dag og mye mye mer Likeså har visst melkeroboter og flisfyrer i hele bygda stemt på nettopp Snåsa IL.

Nyhet på Trønder Avisa :https://www.t-a.no/nyheter/2019/09/27/Sn%C3%A5sa-Idrettslag-til-topps-i-%C2%ABLaget-Mitt%C2%BB-%E2%80%93-En-enorm-mobilisering-20039107.ece

Her er link til NTEs livsending fra trekningen: https://www.facebook.com/ntegrontforsprang/videos/411062599612407/?t=14


Smøre-kurs med tusen tips!

Postet av Snåsa IL den 25. Sep 2019

Mange foreldre synes det er kjempevanskelig å smøre skiene til barna. Og barna synes det er helt forferdelig å gå på ski som mangler både feste og gli! Og det blir ikke enklere for oss foreldre når det er en jungel av smøremidler og utstyr å få kjøpt. Derfor var det mange gode tips å få da Ola Ålmo ga oss et lynkurs i smøring av ski søndag kveld på brakka i Viosen.

PRI 1 Kjøp ski med riktig spenn og som passer den som skal bruke skiene! Dette handler mye om kroppsvekt og type ski. Barn skal heller vokse seg ut av spennet enn inn i spennet…! Her får man god hjelp hos forhandler, så man behøver ikke være ski-ekspert for å gjøre de rette valgene. Og med riktig spenn finner man smøresonen på skiene, noe som er helt avgjørende for å få et godt feste på skiene.

Ola har lang og god erfaring med skiprepping og tok en grundig gjennomgang på hvordan vi renser ski som har stått sommeren over med gammelt klister, barnål og mose. Og han viste hvordan man smører skiene til ny sesong, herunder tips på hvordan man bruker et strykejern til hvordan bygger opp voksen i smøresonen slik at man har litt «å tære på»!

Hva med alt utstyret da? Jo, noe er kjekt å ha. Men la pengeboka og fornuften styre innkjøpet.   De aller fleste av oss smører skiene til barna og til oss selv, som enten skal på fjelltur eller delta i et turrenn. Kun fåtallet deltar i konkurranser på et høyere nivå.

Styret i skigruppa syntes det var så mange gode tips denne kvelden, at vi velger å kjøre et nytt smørekurs når sesongen er i gang!

Bilder som viser smarte triks- finner du her.
Takket av banksjef Gunnar Thorsen i SMN

Postet av Snåsa IL den 14. Sep 2019

Snåsa Idrettslag ved Siv Merethe Belbo og Terje Våg var med når banksjef Gunnar Thorsen i Sparebanken Midt-Norge ble takket av fredag 6.sept. Det var også innsetting av ny banksjef, Guri Brede. 

Gunnar har betydd utrolig mye for Snåsa Idrettslag og snåsasamfunnet. Stikkord som blir forbundet med han av tidligere treningskompiser, samarbeidspartnere, trenere og øvrige supportere på Snåsa er hissig, bestemt, sosial, samlende og med et stort hjerte for Snåsa. 

Siv Merethe holdt tale på vegne av idrettslaget og dette var noe av det hun sa:

"Tilbake til vel ja slutten av cambriumtiden som ungene sier – ja mens du bodde på Snåsa - var du svært aktiv i mye og mangt. Du var inkluderende, flink til å få med deg alle uansett alder, handikap ol. Flink til å verdsette ALLE, som har gjort en innsats. Du er på mange vis en superSosial type og du var også kjent for å utnytte tida godt bl a ved å hoppe av bilskyss fra møte og løpe et par mil heim til Snåsa.

Så har flere av dine treningskompiser fått kjenne på ditt enorme konkurranseinstinkt, og det antas ikke å ha endra seg med alderen. 

Og i glanstida som jeg skjønner du kaller Snåsatida naturligvis – så var du engasjert både for å gi et godt sportslig tilbud til barn og unge, mosjonstilbud til voksne gjennom fellestreninger og mosjonsløp og ikke minst skape et godt miljø bl a turer til større arrangement på Østlandet og te Finland hører jeg rykter om. Stikkord æ har fått av dine konkurrenter og trimkompisa er: Snåsa mila, Snåsakuten, Snåsakarusellen, Oslo Maraton, StOlafsloppet.  Og sida du va banksjef på Snåsa og dåkk bodd like ved idrettsbanen i Viosen va du veldig lett å be. Flere derav nåværende leder i idrettslaget Bård Landsem, vil aldri glemme harde intervall-økter både i strandvegen og bakkeløp oppover nyveien mot sentrum. Positiv, humørspreder men også seriøs og målbevisst i ditt bidrag til idretten på Snåsa."


Vi har vært heldige med vår mangeårige sponsor som har medført mange gode tilslag med støtte. Vi håper et godt samarbeid videre med ny banksjef Guri Brede. 


Bilde tatt av Snåsningen
Innherredsidretten samarbeider

Postet av Snåsa IL den 14. Sep 2019

I Steinkjer-Avisa 13.sept kunne du lese at Innherredsidrettsen har sendt ut en pressemelding om at Innherredsidretten inngår et forpliktende samarbeid for å skape mer og bedre idrettsaktiviteter for barn, unge og voksen på Innherred. En styrket samhandling mellom idretten, kultur, det offentlige og næringslivet er en klar målsetting med samarbeidet.

Idrettsrådene i Snåsa, «nye» Steinkjer (Steinkjer og Verran), Inderøy, Verdal og Levanger har i lengre tid vært samlet og jobbet i lag for å styrke breddeidretten på Innherred og det er dannet et felles Innherred Idrettsoneråd.

- Det er derfor helt naturlig at vi nå inngår en samarbeidsavtale med Trøndelag idrettskrets, for å ytterligere samhandle for å gjør oss til en tydelig stemme på vegne av vel 29 000 medlemmer i alle idrettslagene i de 6 kommunene – sier sonerådskoordinator Harald Overrein.

Dette bekrefter daglig leder av Trøndelag Idrettskrets Kjell Bjarne Helland som er mektig imponert over samarbeidsviljen og evnen til å koordinere og lære av hverandre, som lederne i idrettsrådene på Innherred har vist. - De har virkelig greid å være tydelig på idrettspolitiske saker som er viktig for denne regionen.

- Vi i idrettsrådene ønsker å brette opp ermene og samarbeide tettere nettopp for å arbeide for best mulige forhold for idretten i den enkelte kommunen. Vi ønsker å være en arena for samarbeid mellom idrettslagene, idrettskretsen og den enkelte kommune – fastholder Paul Elvebø, Verdal Idrettsråd.

Videre presiserer Siv Merethe Gederaas Belbo fra Snåsa Idrettsråd - at arbeidet skal bidra til å styrke idrettens rammebetingelser.

- Vi merker at Trondheimsregionen har masse ressurser til kjempe deres idrettspolitiske saker, og nå ønsker vi å styrke vår posisjon gjennom tettere samarbeid. Reduksjon av organisasjonsavstand innen idretten er også en ønsket effekt.

Partene som er tilknyttet denne avtalen er likeverdige og jevnbyrdige. Idrettssoneråd Innherred er ikke et selvstendig organisasjonsledd, og har ikke vedtaksmyndighet som kan overstyre idrettsrådene i kommunene, men bygger på et samarbeid gjennom konsensus.


Her kan du se artikkelen: https://www.steinkjer-avisa.no/nyheter/2019/09/13/Innherredsidretten-samarbeider-19932292.ece?fbclid=IwAR2CNWGneRwhEuoH10Lc8NgEZYi9YOgwYIol4rnDRIOepgyxzDVqIspRAB8 

Ski - foreldremøte / smørekurs

Postet av Snåsa IL den 13. Sep 2019

Søndag 22.09 kl 19 inviterer skigruppa alle foreldre til et møte på Idrettsbrakka. Tema for møtet blir plan for treninger i høst og informasjon om treningssamling "Camp Øverbygg". Vi ønsker et godt samarbeid med foreldregruppa og håper på stort oppmøte! Velkommen! Møtet er for alle foreldre fom 3. trinn. 

Vi lover godt humør og kveldsmat :) 
Vellykket Andorfjellet opp 2019

Postet av Snåsa IL den 1. Sep 2019

Tusen takk til alle som var med på Andorfjelleopp i dag både i trimklassen og konkurranseklassen. 

Det var 100 personer som var med på løpet og av de var 32 barn. 13 stilte til start i konkurranseklassen og også i år ble det ny løyperekord på damesiden. Den var det Jenny Farbu fra Inderøy som tok med tiden 41:18 og hun er bare 13 år gammel. Vi gratulere henne og håper hun kommer tilbake neste år også. 

I herreklassen var det Kristian Falmår som vant med tiden 36:11

Det var meldt litt dårlig vær så de som ville kunne starte i trimklassen kunne begynne å gå kl 09.00 Det var det noen som benyttet seg av og det var jevnt med folk  som gikk oppover fjellet. Kl 12:20 kom dt såpass mye slagregn og tjukk skodde at vi måtte bryte på toppen og geleide folk ned igjen. Glatt ble det også, så vi fikk uheldigvis et beinbrudd midtveis i lia. Heldigvis kom luftambulansen og fikk tatt med den skadde til Levanger.  Vi også takker luftambulansen for rask bistand når behovet meldte seg

Takk til sponsorene våre: SpareBank1, Norsk Navigasjon, Almo Hjort og Snåsa Fjellstyre  

Takk for i år, og velkommen tilbake i 2020!
Andorfjellet Opp 2019

Postet av Snåsa IL den 24. Aug 2019

Søndag 1.sept arrangeres Andorfjellet Opp 2019.

Vi legger opp til både turklasse og konkurranseklasse. I tillegg blir det salg av mat og drikke. Det blir også lagt til rette for andre friluftsaktiviteter for hele familien denne dagen.

Dette er et arrangement for hele familien. De som ønsker å nyte utsikten oppover og gå i eget tempo, kan delta i turklassen. For de som virkelig ønsker å teste kondisen, blir det egen konkurranseklasse med tidtaking. Det blir diplom til alle som fullfører turen.

Løypa er på i overkant av 4 km, med en total stigning på 575 høydemeter.Løype

Turen starter på Ålmoseteren og går etter merka løype opp til målgang på toppen av Andorfjellet, 847 moh.Startkontingent

Fram til 22. august:

Turklasse: 100,-

Konkurranseklasse: 200,- (+ engangslisens på 30 kr)

Familie (trim): 300,-

Merk: med familie inngår to voksne og inntil fire barn under 18 år.


Startkontingent på løpsdagen og etter 22. august:

Turklasse: 150,-

Konkurranseklasse: 250,-

Familie: 400,-

Merk: kun kontant betaling på løpsdagen!


Påmelding

Forhåndspåmelding gjøres på egen påmeldingsside (ny fane åpnes).


Starttider:

Start turklasse: kl. 10.00-11.00

Fellesstart konkurranse: kl. 11.30


Premier

SpareBank1 SMN stiller med en idealtidspremie på 2000,-. Det blir lagt ut bok på toppen og alle som deltar i turklassen skriver klokkeslett for målgang der. Vi trekker "idealklokkeslett" og det blir premieseremoni på setervollen i etterkant av løpet.

SpareBankens vandrepokal til beste dame- og herreløper. Fiskekort for 2019 og 2020 fra Snåsa fjellstyre trekkes blant alle deltakere. Premiering for klasseseier.


Løyperekorder

Damer: 44:36, ved Rannveig Farestveit

Herrer: 34:36, ved Jon Arne Gaundal


Aldersklasser (konkurranse)

13-15, 16-18, 19-39, 40-59 og 60+


Veibeskrivelse

For de som ikke er kjent kan du bruke denne veibeskrivelsen (gule sider)

Det er veiavgift innover Storåsvegen (100 kr). Dette betales kontant eller med Vipps ved bommen. 


Parkering

Setervollen har gode parkeringsmuligheter. 


Service

Servering

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke fra Almo Hjort på setervollen etter turen.


Matstasjon

SpareBank1 SMN har matstasjon litt oppe på fjellet (ca. 3.5 km). Her serveres saft og frukt, og kan være et bra turmål for de minste.


Aktiviteter

Ungdomslaget vi legge til rette for aktiviteter på setervollen hele dagen, med muligheter for blant annet fisking i elva.


Kontakt

 

For spørsmål, kontakt Anders Linga (416 33 215 / anderslinga@gmail.com) eller Ingunn Småli (932 89 476/ ingunn.smali@snasa.kommune.no ). Se også facebooksiden.

 


Velkommen til Snåsafjella!

Snåsa Ungdomslag og Snåsa IL friidrett, i samarbeid med SpareBank1, Norsk Navigasjon, Almo Hjort og Snåsa Fjellstyre Påmelding for volleyballsesongen 2019/2020

Postet av Snåsa IL den 20. Aug 2019

Alle som skal være med å spille volleyball sesongen 2019/2020 må nå melde seg på digitalt. Dette er nytt for i år. Følg linken under for påmelding og betaling av treningsavgift.


Link til påmelding og betaling av treningsavgift: https://snaasail.weborg.no/event/27 

 

Frist for påmelding er 31. oktober.


Sandvolleyballturnering

Postet av Snåsa IL den 23. Jul 2019

Snåsa IL Volleyball inviterer til årets sandvolleyballturnering for ungdom 13-30 år, i Viosen Stadion på Snåsa.

Lørdag 3.august fra kl 09.00 - 21.00
Søndag 4.august fra kl 10.00 -

Klasser:
Super-ungdomsklassen: fra 13 - ca 15 år. ( 3 spillere på hvert lag, vi setter opp lagene, meld på individuelt kr 100,- pr pers)

Ungdomsklasse Jenter: fra 15 - 30 år.
(200,- pr pers)
Ungdomsklasse Gutter: fra 15 - 30 år.
(200,- pr pers)

Påmelding innen 26.juli til:

Saravega98@outlook.com
( Meld inn tlfnr og navn på spillere. )

(Med forbehold om vær&vind, potensiell alternativhelg: 17-18.august)
Bli med på Terjeløpet

Postet av Snåsa IL den 1. Jul 2019

INVITASJON TIL TERJELØPET VED VIOSEN STADION 05.JULI

Snåsa IL Friidrett inviterer din klubb til å komme og delta på Terjeløpet på Viosen stadion under Snåsavatnet Fiskefestival.

Terjeløpet er et uhøytidelig hinderløp hvor barn og ungdommer får utfolde seg gjennom leik, aktiviteter og idrettsglede. Løypa er ca. 300 m lang (for de eldste) med ulike hindre hvor utøverne får prøvd ut både hurtighet, koordinasjon, styrke, utholdenhet og spenst.

Vi starter med Terjeløp for de minste, 3-13 år kl.18.00. Påmelding kl.17.30.

Nytt for året: Stafett-Terjeløp, 14-100 år kl.19.00. Påmelding 18.30.

3 på hvert lag, lagene organiseres av deltakerne selv før påmelding.

Påmeldingsavgift kr. 50,-.

Deltakerpremie til alle.

Enkel kiosk.

Vi gleder oss!
Allidrett (tidl. idrettsskolen) 2020/21

Postet av Snåsa IL den 11. Jun 2019

ALLIDRETT 2020/2021 

Snåsa IL inviterer barn i 1.-5. klasse til Allidrett skoleåret 2020/2021. Det vil som tidligere år være ulike aktiviteter inne og ute. Allidretten 20120/2021 blir delvis foreldrestyrt, dvs. at foreldrene blir satt opp på en rulleringsplan, og denne vil bli satt opp av oss etter at påmeldingene har kommet inn. Størrelsen på gruppene og om noen klassetrinn helt eller delvis har aktiviteter sammen, tilpasses etter påmelding.  Det vil bli ukentlig aktivitet fra uke 42 (etter høstferien), fram til Påske. Vi tilpasser oss de til enhver tid gjeldende koronaregler for idrettsaktivitet, så noe planlagt aktivitet kan bortfalle. 

Målet er å gi ungene positive sosiale og sportslige opplevelser slik at de får interesse og motivasjon for videre deltakelse innenfor idrett.  

1.-2. klasse 

 • 20 kvelder/økter på 1 time gjennom sesongen 
 • Allidrett er foreldrestyrt, men enkelte økter vil ha egen instruktør
 • Noen kvelder/økter består av arrangement i regi av ski- og friidrettsgruppa. Deltakere på allidrett betaler da ikke påmeldingsavgift. 
 • Forøvrig består aktivitetene av balleik, regelleik, skileik/snøleik, turn - både innendørs og utendørs 

3.-4. klasse 

 •  20 kvelder/økter på 1 time gjennom sesongen. 
 • Allidrett er stort sett foreldrestyrt, men noen aktiviteter ledes av idrettsinstruktører. 
 • Noen kvelder/økter består av arrangement i regi av ski- og friidrettsgruppa. Deltakere på allidrett betaler da ikke påmeldingsavgift. 
 • I tillegg til ball-leik, regelleik, skileik/snøleik, dans/turn, får 3. klasse tilbud om introduksjon til skiskyting, og 4. klasse til ski, fotball, volleyball, friidrett, skyting og orientering. 
 • Basseng/svømming og klatring er også planlagte aktiviteter. 

5. klasse 

 • 20 kvelder/økter på 1 time gjennom sesongen. Noen økter vil bli lenger.  
 • Allidrett er delvis foreldrestyrt, og noen aktiviteter ledes av idrettsinstruktører. 
 • Allsidig aktivitet med ball-leik, regelleik, skileik/snøleik, turn/dans  
 • Klatring og basseng/ svømming. 
 • 3 alpinkvelder i Bjørgan, hvor skyss og evt. skiutlån arrangeres. Minst 1 kveld med instruktør. 
 • Hospitering på minivolleyball-treninger eller annen volleyballaktivitet
 • Noen kvelder/økter består av arrangement i regi av ski- og friidrettsgruppa. Deltakere på allidrett betaler da ikke påmeldingsavgift. 

 

Pris: kr 300/ kr 200 for søsken nr 2 osv. Betaling skjer ved påmelding.  

 

Med vennlig hilsen Barneidrettsstyret 

 (Dagunn O. Moum, leder tlf 92637083,  

Karen Støbakk, Kåre M. Brøndbo, Magne Selliås, Nicholas S. Rystad) 

 

 
Medlemskontingent Snåsa IL 2019

Postet av Snåsa IL den 12. Mai 2019

Det er nå klart for betaling av medlemskontingenten for 2019.

Kontingenten er 100,- for barn (under 18 år) og 200,- for voksne.


>>> KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OM HVORDAN DU BETALER<<<
NTE Ogndalsstafetten 2019

Postet av Snåsa IL den 28. Apr 2019

NTE Ogndalsstafetten 2019

Ogndal IL innbyr til Ogndalsstafetten 2019 slik:

TID:                             Lørdag 4. mai kl 14.00.
 STED:                          Ogndal skole/Røysing Stadion

KLASSER/ETAPPER:   Mix 8-10 år:                280 m – 200 m – 160 m – 180 m
                                    Jenter 11-12 år:          280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Gutter 11-12 år:         280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Jenter 13-14 år:          280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Gutter 13-14 år:         280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Jenter 15-17 år:          280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Kvinner senior:           280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Kvinner veteraner:     280 m – 200 m – 440 m – 180 m
                                    Gutter 15-17 år:         480 m – 440 m – 840 m – 340 m
                                    Menn senior:             480 m – 440 m – 840 m – 340 m
                                    Menn veteraner:        480 m – 440 m – 840 m – 340 m
 
 

PÅMELDING:              Ogndal IL Friidrett
                                    Normann Ryan jr.
                                    Gosenvegen 58, 7718 Steinkjer
                                    E-post: norm@t-a.no
                                    Tlf: 93202223

                                   Påmeldingsfrist: Onsdag 1. mai.

STARTKONTINGENT: Mix 8-10 år: 150 kr, 11-12 år og 13-14 år 300 kr, 15-17 år, senior og veteraner 350 kr.

Bankgiro:                   4410 06 83277

Ogndal 17.04.2019

For Ogndal IL Friidrett

Normann Ryan jr.


Snåsa IL-St.Olavsloppet 2019.

Postet av Snåsa IL den 24. Apr 2019

Bli med å spring en eller flere etapper under St Loppet for på Snåsa IL's lag 

Løpet arrangeres 26.06.19-29.06.19 med start i Trondheim og avsluttning i Østersund.  Det er 51 etapper som skal gjennomføres over 4 dager. Hvis noen ønsker det kan de gjerne springe flere etapper.
Etappene er fra 1,8 km-11,7 km.

Det vil ikke bli arrangert noen felles transport eller overnatting, dette må hver utøver/familie ordne selv.

Frist for påmelding 19.05.19.

Alle kan være med, idrettsglede for alle.

Oppfordrer alle til å være medlem i Snåsa IL for å delta.

http://www.st-olavsloppet.com/ 
Årsmøte

Postet av Snåsa IL den 1. Apr 2019

Det var god stemning på årets årsmøte. Kvelden startet med at Snåsa kommune og Snåsa Idrettslag inviterte til inspirasjonssamling med temaet Idrettsglede for alle - gjør vi alt riktig i dag? Det var et åpent arrangement hvor alle som er interessert i å lære mer om idrettsglede i et folkehelseperspektiv, var hjertelig velkommen. 

Det var godt oppmøte og interesante diskusjoner. 

Etter inspirasjonssamlingen var det tid for Åsmøte. Det var 20 stemmeberettigede medlemmer som møtte. 

Nytt æresmedlem er Jørn Ove Heggland, mens Kristian Oleander Falmår fikk napp i Dag Seljelids minnepokal.

Her kan du lese Årsmeldingen og protokollen:  

ÅRSMELDING 2018 - SNÅSA IDRETTSLAG-korrigert endelig.pdf

Protokoll Snåsa IL 2019 -endelig.pdf

Vegard Løvmo og Mari Ann Landsem Melhus  InspirasjonssamlingÆresmedlem Jørn Ove HegglandÅrets napp i Dag Seljelids minnepokal gikk til skiskytteren Kristian Oleander Falmår  


Innkomne saker til årsmøtet

Postet av Snåsa IL den 13. Mar 2019

4 innspill til 3 ulike innkomne saker til årets årsmøte har kommet styret i hende innen fristen. 

I dette notatet er sakene drøftet og forslag til vedtak foreligger: Innkomne saker til årsmøtet 21.pdf

Ved uklarheter - gjerne ta kontakt i forkant av årsmøtet med styreleder Siv Merethe Belbo, 95115258 / post@snasail.no  

Sakliste til årsmøtet og årsmelding ligger  her.


Styret håper på mange gode diskusjoner som fører organisasjonen videre : )
VELKOMMEN - Årsmøte i Snåsa IL

Postet av Snåsa IL den 12. Mar 2019

Årsmøte i Snåsa IL holdes torsdag 21.mars på Gilstad, Snåsa kommune kl 19.30

Saker som ønskes fremmet på møtet må være sendt til styret innen 7 mars 2019. Vanlige årsmøtesaker.

 ÅRSMELDING for 2018 :  ÅRSMELDING 2018 - SNÅSA IDRETTSLAG-finale.pdf

ORGANISASJONSPLAN SIL 2019- vedatt årsmøte.pdf for idrettslaget.

I forkant av årsmøtet inviterer Snåsa kommune og Snåsa Idrettslag til åpen inspirasjonssamling  kl 18.00. Inspirasjonssamlinga er et felles arrangement med Snåsa Kommune og Snåsa IL hvor alle som er interessert i å lære mer om idrettsglede i et folkehelseperspektiv, er hjertelig velkommen.

Visjonen i idrettslaget, jf vedlagt organisasjonsplan, er «Idrettsglede for alle!» og verdiene vi jobber for hver bidige dag, er tydelig:

 • Glede gjennom mestring
 • Fellesskapsfølelse
 • Helse gjennom hele livet
 • Ærlighet gjennom synbare holdninger.

Og målene for arbeidet vårt skal underbygge disse verdiene. I dagens samfunn er det mye snakk om prestasjoner og resultater – ofte kan det virke som om foreldre/foresatte/ trenere er mer opptatt av dette enn ungene/idrettsutøverne. Gode opplevelser, trivsel og mestring skal være fundamentet i all idrettsaktivitet. Vi er så heldig å ha mange engasjerte i Snåsa som ønsker å bidra til et godt idrettsmiljø, men vi ønsker å bli enda bedre - To dyktige faginspiratorer -  Mari Ann Landsem Melhus og Vegard Løvmo vil innlede og inspirere oss.

Velkommen :)

Idrettsglede for alle - gjør vi alt riktig i dag?

Postet av Snåsa IL den 12. Mar 2019

I forkant av årsmøtet inviterer Snåsa kommune og Snåsa Idrettslag til åpen inspirasjonssamling torsdag 21.03. kl 18.00. Inspirasjonssamlinga er et felles arrangement med Snåsa Kommune og Snåsa IL hvor alle som er interessert i å lære mer om idrettsglede i et folkehelseperspektiv, er hjertelig velkommen.

Visjonen i idrettslaget, jf vedlagt organisasjonsplan, er «Idrettsglede for alle!» og verdiene vi jobber for hver bidige dag, er tydelig:

 • Glede gjennom mestring
 • Fellesskapsfølelse
 • Helse gjennom hele livet
 • Ærlighet gjennom synbare holdninger.

Og målene for arbeidet vårt skal underbygge disse verdiene. I dagens samfunn er det mye snakk om prestasjoner og resultater – ofte kan det virke som om foreldre/foresatte/ trenere er mer opptatt av dette enn ungene/idrettsutøverne. Gode opplevelser, trivsel og mestring skal være fundamentet i all idrettsaktivitet. Vi er så heldig å ha mange engasjerte i Snåsa som ønsker å bidra til et godt idrettsmiljø, men vi ønsker å bli enda bedre. To dyktige faginspiratorer -  Mari Ann Landsem Melhus og Vegard Løvmo vil innlede og inspirere oss.

Årsmøte fortsetter etter inspirasjonssamlinga.

Velkommen :) 
Hjertestarter i Viosen

Postet av Snåsa IL den 6. Mar 2019

I Viosen er det en hjertestarter. Den henger på veggen ved døra ut mot banen, ved førstehjelpssekken.

Norge fått et offentlig hjertestarterregister, 113.no, som kan brukes av AMK-sentralene. Hjertestarteren i Viosen er nå registrert der.

Alle som har behov for det kan bruke hjertestarteren.
Hjertestarter i Viosen

Postet av Snåsa IL den 5. Mar 2019

I Viosen er det en hjertestarter. Den henger på veggen ved døra ut mot banen, ved førstehjelpssekken.

Norge fått et offentlig hjertestarterregister, 113.no, som kan brukes av AMK-sentralene. Hjertestarteren i Viosen er nå registrert der. 

Alle som har behov for det kan bruke hjertestarteren. 


 
 
Ski-torsdager

Postet av Snåsa IL den 8. Jan 2019

Skigruppa i Snåsa IL og Sone Andor samarbeider vinteren 2018/19 om «Ski-torsdag», og det blir skitrening for 4.trinn og eldre, samtidig som vanlige lysløyperenn for de minste på TORSDAGER denne vinteren.

Alle skirenn (lysløyperenn og Telenorkarusellrenn) blir på torsdager, med påmelding fra kl 18:00. Start kl 18:30 og saft ca kl 19:00.

Lyst til å være med i styret i Snåsa IL

Postet av Snåsa IL den 3. Jan 2019

Har du eller vet du av noen som har lyst til å drive Snåsa idrettslag fremover? Vi trenger noen til å være med med i arbeidsutvalget og i styrene i gruppene i Snåsa IL?  Valgkomiteen med Knut Tømmerås (tel: 93 43 66 68) i spissen jobber nå med med å finne ut hvem som ønsker å være med på å utvilke Snåsa IL videre. 


Å være med i Snåsa IL er kjempe spennende med mye aktivitet og mange dyktige folk som er med. Dette kan du nå bli en del av. Ønsker du å være med så ta gjerne kontakt med valgkomiteen.  


De andre i valgkomiteen er: 

- Trine Larsen, tel: 95 96 26 51  

- Hilde Larsen tel: 414 378 72 

- Tove Vedal tel: 415 716 74


I 2018 laget Snåsa IL en organisasjonsplan. Den er ment som et styrende dokument for Snåsa Idrettslag. Hensikten har vært å nedtegne i dokumentform de overordnede retningslinjer som lagets styrende organer skal arbeide etter.  Leser du den får du god oversikt over hva idrettslaget jobber med. 

Her er link til organisasjonsplanen:  

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1129/2018/10/31/organisasjonsplan-sil-2018-vedtatt.pdf


Vår visjon er: Idrettsglede for alle! 

Våre verdier er: 

- Glede gjennom mestring 

- Fellesskapsfølelse med plass til alle for å bidra til et aktivt lokalsamfunn

-  Helse gjennom hele livet 

-  Ærlighet gjennom synbare holdninger med god folkeskikk og «fair play» på og utenfor idrettsbanen