Andorfjellet Opp 2019

Postet av Snåsa IL den 20. Des 2018

Andorfjellet Opp 2019 går av stabelen 1. september i 2019.


Mer informasjon kommer etter hvert. 


Inntil videre; hold av datoen! Påmelding for fotballsesongen 2019

Postet av Snåsa IL den 11. Nov 2018

Meld deg på til fotballsesongen 2019!  Nytt for i år er at det er elektronisk påmelding.

Frist for påmelding (spillere født 2010 - 2013): 26. april 2019

Meld deg på her:  https://snaasail.weborg.no/event/12?fbclid=IwAR3gwKYSx5aDmDYH1z9uw6whtUw60plItJOW_eytpz8jvhz9_ld9cdvDY2c        

   

       Halloween-fotballbonanza

Postet av Snåsa IL den 1. Nov 2018

Onsdag 31. oktober hadde 5. klassingene på idrettsskola storfint besøk av Mathias Sørkilflå, tidligere Rosenborgspiller, nå i Steinkjer FFK. 

Unggutten ble fort kjent med gruppa og kjørte igang 1,5 time med fotball. Ungene storkoste seg, og dro svette og slitne hjem til sitt! 

Utrolig morsomt å leie inn nye fjes som er så positive og som klarer å engasjere ungene på denne måten! 

Tusen takk til Mathias, denne økta lever ungene lenge på


 Stem på Snåsa Idrettslag - Klubben i mitt hjerte

Postet av Snåsa IL den 15. Okt 2018

Snåsa Idrettslag håper alle har lyst til å stemme på oss på nettsiden klubbenimitthjerte.no. Søk etter Snåsa Idrettslag og stem. 

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018. Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Årets trimkassevinnere

Postet av Snåsa IL den 14. Okt 2018

4 spreke snåsninger som har brukt trimkassene rundt omkring i bygda har vunnet gavekort på 500kr hver.

De heldige er:
Jannicke Sandstad, Ungdomshytta
Tormod Aune, Bergsåsen
Ola H Langleite, Bostad
John Kåre Knudsen, Budølan

GRATULERERÅrets viktigste søndagstur!

Postet av Snåsa IL den 28. Sep 2018

Årets tv-aksjon 2018 gjennomføres søndag 21 oktober.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Mer info om årets tv-aksjon kan leses her: https://www.blimed.no/

I den forbindelse vil en del aktive ungdommer ta ansvar for å komme rundt til alle husstander med bøssene. Vi håper alle snåsninger tar varmt imot ungdommene og har vipps eller penger klare den 21. oktober.

Snåsa idrettslag takker på forhånd alle de som stiller opp, og hjelper oss med å bidra til en viktig sak!Hvorfor være medlem i Snåsa IL?

Postet av Snåsa IL den 30. Aug 2018

Lurer du på hvorfor du og familien din skal være medlem av Snåsa IL? 

Idrettslaget har en viktig rolle i Snåsa.  Idrettsplassene er en viktige møteplasser i lokalmiljøet. Her samles barn, ungdom og voksne fra hele Snåsa på aktiviteter fordelt rundt i hele bygda.  Aktivitetene bestemmes av medlemmene selv. Nå er det delt opp i fotball, ski, volleyball, barneidrett, friidrett, orientering, trim og sone Andor. Det er kvinnelige og mannlige trenere som sørger for at våre barn og unge opplever mestring og idrettsglede.

Gjennom aktiviteter arrangert av idrettslaget har du det gøy sammen med andre, man lærer sammen og å ta ansvar og hensyn til hverandre, man får flere venner, på tvers av skoler og klasser og et større sosialt nettverk.

Trening er sunt! Det gir mer energi i hverdagen, bedre konsentrasjon og innsats på skolen. 

Det er trygt og godt! Idretten har trygge rammer og regler. Frivillige, trenere og støtteapparat jobber aktivt mot mobbing, trakassering, rasisme og vold.  Det kreves politiattest for alle trenere og de som er engasjert i idrettslaget. 

Ved å være medlem får du være med og bidra i lokalsamfunnet og møte nye mennesker. Det er også veldig sosialt. 

Idrettslaget drives av frivillige – foreldre/foresatte, søsken og andre uten å motta lønn. Veldig mye gjøres på  «dugnad» og det gir en god følelse av og bidra til fellesskapet og for at du og din familie og venner har det bra på fritiden.

Din innsats blir satt stor pris på!

For idrettslaget er det viktig at du betaler medlemsavgiften. Du får mye for pengene og det gjør det mulig å gjennomføre mange av de aktivitetene som skjer. Etter det første året må alle betale treningsavgift der det er nødvendig. Det brukes til å dekke kostnader med leie av bane, utstyr til laget, deltakelse i serie/konkurranser, reiser, og premier for alle deltakerne. Alle medlemmer er forsikret.

Vi håper så mange som mulig blir med i Snåsa Idrettslag, både som deltager i aktivitetene og som frivillig. Vi ønsker å bidra til at Snåsa er et bra sted å bo. Snåsa idrettslag - Idrettsglede for alle!Resultatliste fra Andorfjellet Opp

Postet av Snåsa IL den 27. Aug 2018

Arrangørene av Andorfjellet Opp 2018 takker alle som tok turen opp på fjellet, og gir to tomler opp til de 16 som stilte til start i konkurranseklassen. Det ble satt nye løyperekorder i både dame- og herreklassen!

Løyperekord damer: Rannveig Farestveit (Vargar IL): 44:36

Løyperekord herrer: Jon Arne Gaundal (Steinkjer FIK): 34:36


Vi gratulerer!

FLERE BILDER FINNES PÅ NETTNYHETEN "Vellykket samarbeid....."

Komplette resultater fra Andorfjellet Opp 2018 kan lastes ned her


Takk for i år, og velkommen tilbake i 2019!Vellykket samarbeid om Andorfjellet Opp 2018!

Postet av Snåsa IL den 26. Aug 2018

Fjorårsrekordene falt en etter en på årets Andorfjellet Opp i Snåsa. 

Forhåndsfavoritten Jon Arne Gaundal fra Steinkjer FIK skuffet ikke og slo fjorårets rekord med hele 4 min og forserte 4,5 km og 575 høydemetrene på imponerende 34:36. Rannveig Farestveit (Vargar IL, Voss) kom inn til ny kvinnelig rekord nøyaktig 10 minutter senere. Til sammen var 183 ivrige tur- og konkurranseløpere fra Trondheim, Verdal, Mosvik, Overhalla, Namsos og en bråte Steinkjerbygger med på årets Andorfjellet Opp 2018, som er deltakerrekord tross bedrøvelige værutsikter inn mot arrangementet

Søndag 26.08.2018 gikk startskuddet for Andorfjellet Opp 2018. Turen startet ved Almoseteren og gikk etter merket løype til målgang på toppen av Andorfjellet, 847 moh. Arrangementet er et samarbeid mellom Snåsa Ungdomslag og Snåsa Idrettslag.

Sted og tid: Almoseteren, Snåsa, søndag 26.08.18 fra kl 10 og utover

Vellykket folkefest for store og små

En bred aldersspredning på deltakerne fra 6 mnd til 80 år med hovedvekt av grunnskolebarn og foreldre, bidro til en folkefest fra ende til annen. Været holdt seg og alle de 183 deltakerne fikk en fantastisk opplevelse med utrolig flott utsikt fra fjellsida. Lurusneisa og Blåfjella mot øst og Skjækerfjella mot sør samtidig som sola bada seg i Snåsavatnet. 

Arrangørene er strålende fornøyd med dagens oppmøte og alle de blide fjesene i hele fjellsida. 

Løyperekordene falt i tur og orden

Tidligere løyperekorder var det Rannveig Farestveit med tida 44:57 og Jacob S. Thompson med tida 38:37 som hadde. Det var ventet hard konkurranse i årets løp noe også kjempinga til siste sekund i kvinneklassen kunne bekrefte. Snåsas egen Hildegunn Vekseth lå lenge an til å vinne, men Rannveig Farestveit fikk foten først over mållinja 20 sek raskere enn i fjor. 

I år var det større spredning på deltakelsen i de ulike klassene. Gutter 16-18 år vant Kristian Falmår (Snåsa Skiskyterlag) mens klassen 40-59 Hallgeir Sagmo fra Kvam mens per Arild Bolaas (Steinkjer Skiklubb) tok seieren i 60+ klassen.
 
Premiedryss!

Idrettslagets solide sponsor SMN1 delte ut pengepremie på idealtid og vandrepokal til de beste i konkurranseklassene. Idealtidspremien gikk til 8-årige Aksel Vaag Landsem fra Snåsa IL. Snåsa Fjellstyre gav ut to fiskekort for 2018 og 2019! Almo Hjort besørget velsmakende og hyggelig bevertning på setervollen. 


For mer informasjon om Andorfjellet Opp 2018 (klasseinndelinger og løypekart) finnes på hjemmesida til idrettslaget www.snasail.no  og Facebooksida Andorfjellet Opp 2018. 

Kontaktperson: 

Leder i Snåsa Ungdomslag Anders Linga (416 33 215 anderslinga@gmail.com

Sportslig ansvarlig i Snåsa IL Ola A. Eggen (970 78 223 / ola.a.eggen@gmail.com )Viktig info til konkurranseløperne i Andorfjellet Opp: løp med sekk!

Postet av Snåsa IL den 23. Aug 2018

Værmeldingen for søndag begynner å sette seg og det ser ut til å bli en fin, høstlig dag. 6-10 grader, lettskyet og pent (storm.no) men utrygt for litt regn fra 14-tida (yr.no). 

Vi har dessverre ikke mulighet å frakte klær og bagasje til toppen. Det anbefales på det sterkeste å løpe med sekk hvor man har med tørt skifte, noe vindtett og litt næring. Det er saft på toppen.

Aldersklasser: 13-15, 16-18, 19-39, 40-59 og 60+

Det er ikke forhåndspåmeldt noen i dameklassen, så her ligger virkelig muligheten å ta et knepp i vandrepokalen!


Se også hjemmesida og facebooksidaMens vi venter på Andorfjellet Opp 2018

Postet av Snåsa IL den 18. Jul 2018

... kan vi mimre tilbake til superdagen i fjor, med video av Lars Erik Almo.

Årets arrangement går av stabelen 26. august. Påmeldingen har åpnet, se her.

Se forøvrig egen hjemmeside, og facebookside.


Idrettsskolen 2018-19 - NYHET: i år er det idrettsskole for 5. klasse.

Postet av Snåsa IL den 15. Mai 2018

Går du i 5. klasse og har lyst til å være med på skihopp-trening med Anders Bardal, fotballøkt med Sondre Skogen og Mathias Sørkilflå (Sondre spiller på Rosenborg 2 (G19) og Mathias spiller på A-laget til Steinkjer FK og har tidligere spilt på juniorlaget til Rosenborg), lære å klatre og mye annet moro? Bli med på idrettskolen.

Idrettsskolen i Snåsa er for barn i 1. - 5. klassetrinn. Vi starter i slutten av august og holder på til godt ut i april. Målet med idrettsskolen er å gi mestring og idrettsglede til alle barn i Snåsa. 

Info om innholdet i og gjennomføring av idrettsskolen nedenfor. 

Idrettsskolen koster 300,- for første barn i samme familie, og 200,- per barn for søsken (barn nr. 2,3... osv). Påmeldingsfrist for idrettsskolen 2018-19 er 6. juni 2018. All påmelding skjer online. 

Klikk her for å gå videre til påmeldingsskjema

 

Innhold og gjennomføring idrettsskole 5. klasse -med fokus på ball-leik, spenst og hurtighet:

•Idrettsskola for 5. klasse er et samarbeid mellom barneidretten, volleballgruppa og friidrettsgruppa.

•20 kvelder/økter på 1 time gjennom sesongen.

•Instruktører

•Skihopp-trening m/ Anders Bardal i Steinkjer (transport og utstyr er inkludert)

•Fotballøkt med Sondre Skogen og Mathias Sørkilflå. Sondre spiller på Rosenborg 2 (G19) og Mathias spiller på A-laget til Steinkjer FK (og har tidligere spilt på juniorlaget til Rosenborg).

•I tillegg ball-leik, regelleik, skileik/snøleik, får 5. klasse også tilbud innen særidrettene ski, fotball, volleyball, friidrett, orientering og skiskyting.

•Klatrekveld.

•Det jobbes også med å få til en alpinkveld m/instruktør på Bjørgan.

•Det jobbes også med å få til en kveld med skøytetrening på Bjørgan m/ Eldar Rønning som instruktør.

•Hospitering på minivolleyball-treninger

•Noen terrengløp, Pers'n-arr. og klubbmesterskap i friidrett legges inn i programmet. Da dekker idrettskolen påmeldingsavgiften.

Merk at alle som deltar i idrettsskolen må være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingenten. Som medlem er barnet forsikret når det deltar på aktiviteter i idrettslaget, i tillegg til at man er med å støtter lagets virksomhet og arbeid med "Idrettsglede for alle". Som medlem i idrettslaget får man også rabatter på klær og utstyr på Malmo Sport. 

Krav om betaling medlemskontingent på kr 100,- per barn vil bli sendt ut til ikke-medlemmer i etterkant av påmelding.

Klikk her for å gå videre til påmeldingsskjema

 Andorfjellet Opp går av stabelen 26. august

Postet av Snåsa IL den 4. Mai 2018

Snåsa Ungdomslag, SpareBank 1 SMN og Snåsa IL ønsker å videreføre suksessen fra i fjor og inviterer til Andorfjellet Opp 2018! Dato blir søndag 26. august. Mer informasjon kommer, se egen side for arrangementet.Aktivitetsplan 2018 Friidrettsgruppa Snåsa IL

Postet av Snåsa IL den 29. Apr 2018

Aktivitetsplan 2018 Friidrettsgruppa Snåsa IL

Dato:

Aktivitet:

Hvor:

14.02.18 l.17.00       Friidrett på idrettsskolen Snåsa skole
03.05.18 kl.18.00       Pers`n 1 Øvelser; 60 m – lengde – liten ball. Viosen stadion
10.05.18 kl.18.00 Pers`n 2
Øvelser; 40 m (0-5 år) – 200 m – høyde – kule Felles for Persen: Start 0 - 5 år kl. 18.00. Start 6 – 100 år kl. 18.30.
Viosen stadion
13.05.18     Ogndalstafetten Ogndal
15.05.18 Trøndersk åpningsstevne Guldbergaune, Steinkjer
21.05.18 Pinsestafett Kommer mer info om lag og påmelding Viosen stadion
28.05.18 kl.18.00 TA-sprint sonestevne Fra 8 år. Påmelding på MIN IDRETT. Viosen stadion
01.06.18 Mosvikstafetten Mosvik
07.06.18 kl.18.00       Terjeløp 1 Start 0-5 år kl. 18.00. Start 6 -100 år kl. 18.30. Viosen stadion
09.06.18Steinkjerlekene Guldbergaune, Steinkjer
14.06.18 kl.18.00 Snåsa-leikan NA karusell 2.stevne Fra 8 år. Påm. på MIN IDRETT. Viosen stadion
21. og 22.06.18 Idrettsleker Kommer mer info om påmelding. Viosen stadion
30.06./01.07. Terjeløp 2 Start 0-5 år kl. 17.00. Start 6 -100 år kl. 18.00. Viosen stadion
18.08.18 TA-sprint finaler    Guldbergaune, Steinkjer
30.08.18 kl.18.00 Terrengløp 1 Agle
06.09.18 kl.18.00 Pers`n 3 Viosen stadion
13.09.18 kl.18.00 Pers`n 4 Viosen stadion
20.09.18 kl.18.00 Klubbmesterskap bane Viosen stadion
27.09.18 kl.18.00 Terrengløp 2/ klubbmesterskap terrengløp    Breide
xx.11.18 Innendørsstevne Snåsa skole
xx.12.18 Adventsstevne, innendørs Campus Steinkjer

Felles for Persen og Terjeløpet; Påmelding fra kl. 17.30. Pris; 50,-. Vi har Vipps.  

KOSKSALG PÅ ALLE ARRANGEMENT

VELKOMMEN:)

 Medlemskontingent Snåsa IL 2018

Postet av Snåsa IL den 28. Apr 2018

Vi starter nå utsending av betalingskrav medlemskontingent for Snåsa IL for 2018. 

Det er to ting som er nytt av året og verdt å merke seg:


1. Familiemedlemsskap utgår:

Årsmøtet i Snåsa IL har etter forslag fra styret vedtatt at vi ikke lengre skal ha mulighet for familiemedlemskap. 

Årsaken til dette er for det første at Norges Idrettsforbund krever at alle medlemmer skal betale minimum kr 100,- i medlemskontingent (per medlem) Ordningen med familiemedlemskap kom en del ganger i konflikt med idrettsforbundets krav. 

For det andre var ordningen med familiemedlemskap arbeidskrevende og kostbar å administrere for Snåsa IL. Ved å kutte ut familiemedlemskap vil vi kunne spare kostnader og i stedet holde medlemsavgiften, pr person, så lav som mulig.

Dette betyr at alle medlemmer i år må betale medlemskontingent individuelt. Vi har derfor redusert kontingenten for barn fra 150,- kr til minimumssatsen på 100,- kr. For voksne viderefører vi satsen på kr 200,- per medlem.


2. Nettbasert betaling - og varsel om betaling på e-post/sms:

Vi har innført et nytt system for betaling som (vi håper) vil forenkle betalingen for medlemmene og adminstrasjonen med dette for idrettslaget.

Alle betalingskrav vil bli sendt ut via E-POST og/eller SMS hvor man får en link man kan klikke på, velge hvilke famliemedlemmer man vil betale for og så rett til betaling med bankkort.


Ta kontakt hvis spørsmål eller problemer:

Hvis du lurer på noe eller har problemer med betaling, ta gjerne kontakt med medlemsansvarlig i Snåsa IL Bård Vaag Landsem på Messanger eller e-post: bard@grundergeni.no eller sms: 95 80 50 75.


Mvh Snåsa IL
Tre lag fra Snåsa IL i NM-sluttspill i volleyball

Postet av Snåsa IL den 26. Apr 2018

For oss som driver med volleyball, er våren et høydepunkt. Da får vi anledning til å spille om
deltagelse i NM-sluttspill for aldersbestemte lag. I år tok tre av våre lag seg til NM, noe som
vel må være klubbrekord.


Først ute var 17-årslagene. Jentene hadde vunnet sitt regionmesterskap, og var direkte
kvalifisert. Guttene tapte regionfinalen mot Lierne, men fikk anledning til NM-deltagelse da
libyggene sa fra seg plassen. Sluttspillet gikk av stabelen i Førde 16.-18. mars, og Andor
bussreiser fraktet ni jenter og åtte gutter dit. I NM U17 er det kun 16 lag, og nivået er til dels
høyt. Trenerne Bernt Fridtjof Mølnvik og Bernt Ola Berg forteller at jentene fikk en god start
på turneringen med å bli gruppetoer, etter å ha slått to av tre lag i puljespillet. På dag to
tapte jentene for et godt Bodø-lag i åttendelsfinalen. Senere på dagen møtte Snåsa Gjesdal,
et lag jentene burde slå. Men pga. sykdom på en nøkkelspiller tapte Snåsa denne kampen.
Resultatmessig havnet jentelaget på en småsur 13.-plass, men hvis man ser bak plasseringen
vant jentene fire av sju kamper – og det må man være veldig godt fornøyd med!


Gutter 17 fikk tøff motstand allerede i puljespillet, og tapte alle tre kampene første dag. Men
de leverte en god match mot TIF Viking fra Bergen, og tok sett fra dette laget som til slutt
endte på fjerdeplass. I det videre plasseringsspillet møtte Snåsa lag som guttene nok kunne
slått, men motstanderlagene hadde bedre enkeltspillere som avgjorde kampene i deres
favør. Trener Håvard Velde synes laget spilte bra i perioder, men peker også på at lagene
Snåsa møter både trener og spiller på et vesentlig høyere nivå til daglig enn det våre spillere
gjør. Ut over det sportslige hadde gjengen en fin og sosial tur med mange bra opplevelser,
Og det var selvsagt snåsningene som vant banketten. Takk til Janka Berg, May-Lill Flått
Håpnes og Arnt Einar Bardal for godt arbeid som støtteapparat!


Snåsa ILs G15 lag har også vært i aksjon på volleyball-NM for 15-årslag i Bergen 6.-8. april. 10
spente gutter dro av gårde med trener Jørgen Fjerstad og fire andre voksne. På grunn av få
guttelag i Trøndelag har det vært lite kamptrening på guttene denne sesongen, så vi var
veldig spente på nivået. Sportslig er vi derfor veldig fornøyd med 12.-plass av 24 lag. Guttene
lærte mye, og har hevet nivået på spillet flere hakk i løpet av helgen. Gjengen fra Snåsa har
dessuten fått sett mange flinke enkeltspillere og flere gode lag. Det ble også tid til å bli kjent
med volleyballspillere fra hele landet, og lagleder Mimi har en mistanke om at det er blitt en
del flørting på turen. Helgen var kjempefin og lærerik for både ungdommer og voksne. Nå tar
laget pause fra volleyballen, og håper at dette var en motivasjonsboozt til å fortsette
treninga mot nye sportslige mål neste sesong. Takk til Mimi Lise Jørstad, Pål Hjelde, Elisabeth
Hongseth og Rune Skaug for god hjelp på turen!Fotballsesongen er i full gang! Her er kontaktpersoner for lagene i Snåsa IL Fotball

Postet av Snåsa IL den 20. Apr 2018

Her er oversikt over hvem som kan kontaktes dersom det er spørsmål angående et spesielt lag eller noen har lyst til å begynne med fotball.

* Knøtter (barn født 2011 og 2012) -  er Dagrunn Moum
G9 - Bård Landsem
* G11 - Beate Bergsmo
* G13 - Solvår Østgård 
* G15 - Janka Berg 
* G16 - Arnt Einar Bardal
* J9 - Marte Hegge Berg
* J11 - May Therese Skaftnes
* J12 - Siv Anita Aasum
* J13 - Mette Urstad eller Elsemari Iversen
* J15 - Ane Lisbet Nagelhus

Informasjon vi må ha for nye spillere er:

* Fult navn * Fødselsdato * Kontaktinformasjon til foreldre (navn, telefon og e-postadresse)

Denne informasjonen kan du gi til kontaktperson på laget det er aktuelt å begynne på.

Bilde under viser treningstider for lagene. Oppfordrer idrettsguider til å møte opp sammen med nye spillere, dersom det kan være utfordringer med språk. Ta gjerne med foreldre også, så de
også blir kjent.Årets siste sonerenn med celebert besøk!

Postet av Snåsa IL den 11. Apr 2018

På årets siste sonerenn kom det celebert besøk!  Våre dyktige skiskyttere Albert Riseth, Kristian Oleander Falmår og Jonas Tyldum kom og holdt skøytekurs og stafett for skoleungene mens de minste leika seg gjennom ei artig hinderløype. Premieutdeling, saft og kake avsluttet det hele.

En fin og stabil vinter har bidratt til at Sone Andor har arrangert 10 lysløyperenn med tilsammen 63 deltakere pluss dagens avslutningsrenn. En stor takk til fjorårets/årets Sone Andor komite!Protokoll fra årsmøtet 16.3.2018 (oppdatert)

Postet av Snåsa IL den 9. Apr 2018

Protokoll fra årsmøtet 16. mars 2018 finnes her.

OPPDATERT 11.4. til endelig, signert protokoll.Informasjonsskriv for mars

Postet av Snåsa IL den 2. Mar 2018

Nok en innholdsrik måned er passert med masse idrettsglede og aktiviteter både i skiløypene, idrettsskolene og på volleyballbanen. Snåsa IL har mange gode utøvere og kreative heiagjenger som bidrar til felleskap, glede og ekstra motivasjon til utøverne. Dette er positiv energi som vi ønsker å videreutvikle - møt opp på årsmøtet. INFORMASJONSSKRIV FOR MARS gir mer info.

Folkegaven til Terje vil bli delt ut på årsfesten rett etter årsmøtet. Meld deg på her


Velkommen til en ny måned med aktivitet for store og små :)


hilsen styretÅrsmelding for 2017 viser stor aktivitet!

Postet av Snåsa IL den 28. Feb 2018

Årsmeldinga fra arbeidsutvalget og gruppene i Snåsa IL viser et stort og bredt mangfold av aktiviteter. Styret er godt fornøyd med årets arbeid og vil i 2018 fokusere på enda mer både bredde og spisset aktivitet gjennom bla organisasjonsutvikling. Mer om styrets arbeidsprioriteringer for 2018 finnes i årsmøtepapirene. 

Årsmøte i Snåsa IL holdes fredag 16. mars 2018 kl. 18.00 på Snåsa Hotell.  Saker som ønskes fremmet på møtet, må være sendt til styret innen 1. mars 2018. Vanlige årsmøtesaker samt utdeling av Dag Seljelids minnepokal og utnevnelse av æresmedlem(mer) i Snåsa IL.

Alle som minimum har vært  medlemmer i Snåsa IL i en måned og er over 16 år, er stemmeberettiget. Vi ønsker at Årsmøtet er åpent for alle som ønsker å delta - Velkommen!

Innspill og kommentarer gis til styret via post@snasail.no eller pr SMS til styreleder 95115258. 


Vel møtt! 

hilsen styret i Snåsa IdrettslagFolkegaveutdeling rett etter årsmøtet

Postet av Snåsa IL den 20. Feb 2018

Årsfesten er avlyst grunnet lite påmelding da det er både NM volleyball, KM skiskyting og HV øvelse samtidig neste helg. Styret har torsdagskveld besluttet å avlyse selve årsfesten. 

Årsmøtet for Snåsa IL gjennomføres som planlagt fredag 16. mars kl 1800 med utdeling av Folkegaven rett etter møtet og påfølgende kaffe og kake. 

Velkommen alle som ønsker å hedre ildsjelen vår! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 NY organisasjonsplan for Snåsa IL - forslag

Postet av Snåsa IL den 20. Feb 2018

Hovedstyret har siste året jobbet med ny organisasjonsplan for idrettslaget. Den legges nå ut på høring og nye innspill må komme styret i hende minst en uke før årsmøtet (senest 9. mars til epost: post@snasail.no.)

Organisasjonsplanen skal vedtas på årsmøtet den 16.03.2018. 

Bakgrunnen for at styret ønsker å vedta en omfattende organisasjonsplan, er behovet for å fastsette ansvar og oppgavefordeling mellom styrets medlemmer og mellom gruppene. I tillegg har det vært ønskelig å opprette tre nye komiteer/utvalg - ungdomsutvalg, anleggskomite og sponsorutvalg får å kunne benytte mer av den gode kompetansen lagets medlemmer besitter. Det vil fortsatt være styrets ansvar å drifte idrettslaget, men gode innspill og noe mer delegering av arbeidsoppgaver - vil kunne bidra til enda mer idrettsaktiviteter.

Foreslått ny visjon og verdier for Snåsa IL

VISJON til Snåsa IL: Idrettsglede for alle!

VERDIER:
* Glede gjennom mestring 
* Fellesskapsfølelse med plass til alle for å bidra til et aktivt lokalsamfunn
* Helse gjennom hele livet
* Ærlighet gjennom synbare holdninger med god folkeskikk og «fair play» på og utenfor idrettsbanen

Organisasjonsplan for Snåsa IL - forslag ligger her.Informasjonsskriv for februar

Postet av Snåsa IL den 2. Feb 2018

Nok en innholdsrik måned er passert med masse idrettsglede og aktiviteter både i skiløypene, idrettsskolene og på volleyballbanen. Snåsa IL har mange gode utøvere og kreative heiagjenger som bidrar til felleskap, glede og ekstra motivasjon til utøverne. Dette er positiv energi som vi ønsker å bygge videre på i idrettslaget. Derfor møt opp på årsmøtet den 16. mars på Snåsa Hotell kl 19.00. Mer info i informasjonsskrivet for februar!

I tillegg er det noen av oss som har lyst til å treffes til en uhøytidelig markering etter årsmøtet. Så da inviterer vi like godt til årsfest til selvkost for medlemmer inkl mat og enkel musikk rett etter årsmøtet. Påmelding og mer informasjon blir lagt ut på heimesida til idrettslaget i løpet av første halvdel av februar. 

Hilsen styret v/styreleder. Årets nasjonale ildsjel 2018 ble vår kjære Terje!

Postet av Snåsa IL den 9. Jan 2018

GRATULERER TERJE! En fantastisk annerkjennelse av en dugnadsinnsats og ukuelig pågangsmot for noe Terje har trodd på, nemlig IDRETTSGLEDE FOR ALLE. Terje har stått på for bredden, for barneidretten og også for de som har/har hatt ambisjoner og han har fulgt dem helt frem til solide idrettsprestasjoner. 40 år i lokal og regional idrettstjeneste fortjener annerkjennelse! Mange i lokalmiljøet har vært med Terje på reisen, men ingen har holdt ut så lenge som Terje.

Vi i Snåsa idrettslag er enormt takknemlig for den innsatsen Terje har gjort for oss alle! Og så gleder vi oss til fortsettelsen.

Flere bilder og historier finnes på facebooksiden til Snåsa IL: https://www.facebook.com/snasa... Her ligger både takke talen til Terje og hilsen fra kongehuset!

Ønsker du å bli med på en folkegave til Terje Våg- årets ildsjel - så hjertelig velkommen enten via SPLEIS (vipps/bankkonto) eller hos Snåsaprodukter på Samstadgården. 

For mer informasjon: https://www.spleis.no/project/...

På forhånd - tusen hjertelig takk!!

Snåsa ILInformasjonsskriv for januar - Snåsa IL

Postet av Snåsa IL den 4. Jan 2018

I samarbeid med Kafe Midtpunktet inviterer vi til stemningsfull og trivelig aften førstkommende lørdag for å hylle ildsjelen vårres Terje Våg! Og aktivitetsplanen for januar finner du i informasjonsskrivet!

Informasjonsskrivet ligger vedlagt.