Informasjon

For påmelding volleyballsesongen 2020-2021:

Treningsavgiften betales også i år ved påmelding. Etter å ha fylt ut skjema i linken med alle ønskede deltakere vil du kunne gå videre til registrering og betaling. Deltaker(-ne) er påmeldt når treningsavgift er betalt.

Informasjon om volleyballsesongen 2020-2021 og påmelding kommer etterhvert på vår facebookside: Snåsa IL Volleyball og  WWW.SNASAIL.NO

Søskenmoderasjon gjelder på tvers av aldersgruppene, og gis på den rimeligste treningsavgiften. (F.eks. to søsken, en på 11 år og en på 15 år - kr 800 + kr 300 = kr 1100. Tre søsken - en på 17 år, en på 14 år og en på 12 år - kr 800 + kr 480 + kr 300 = kr 1580).

Merk at alle som deltar i aktiv volleyballaktivitet (trening og/eller kamp) MÅ være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingent. Som medlem i idrettslaget får man rabatter på klær og utstyr hos Malmo Sport, samt at man er med å støtter lagets virksomhet og arbeid med "Idrettsglede for alle." Påmeldte deltakere til volleyballsesongen 2020-2021 som ikke allerede er medlem vil automatisk bli innmeldt som medlemmer i idrettslaget og vil motta krav om betaling medlemskontingent på kr 100,-.

Har du spørsmål: Ta kontakt med leder i Volleyballgruppa Bernt Fridtjof Mølnvik  bermol@trondelagfylke.no    Tlf: 93 42 74 60 


Veiledning for påmelding til årets sesong:

Gå inn via påmeldingslink som er lagt ut på Snåsa IL Volleyball sin facebookside og Snåsa ILs hjemmeside. Denne påmld er gjennom weborg og Snåsa IL.
Hvis du ikke husker brukernavn og passord gå inn på nif.no og finn chatboks for hjelp.

 

Veiledning for betaling av lisens for spillere som er videre fra minivolley:
Gå inn på minidrett.no
Logg inn med idrettens id
Velg aktuelle utøver
Lisenser
Aktiv lisens skal da vises, velg «vis», rullegardin for valg av riktig lisens kommer opp, velg aktuell lisens. Legg til betaling. Du kan velge å betale med vipps eller med kort.

(Obs, med vipps kan det komme feilmld, men betalingen har gått igjennom likevel. Få sjekket dagen etterpå til aktuell oppmann om lisens er i orden.)