Medlemstur Idrettsgalla (for å heie fram Terje)

Medlemstur Idrettsgalla (for å heie fram Terje)


Arrangør: Snåsa IL
Påmeldingsfrist: 08.12.2017 13:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 346,00 inkl. avgifter

Snåsa Idrettslag ønsker å invitere alle medlemmer over 18 år til å være med på medlemstur til Idrettsforbundets IDRETTSGALLA på Hamar 6. januar.

Som de fleste sikkert har fått med seg, er vår alles kjøre Terje Våg nominert til prisen som årets ildsjel, som en av 5 nominerte. Terje er invitert som gjest på idrettsgallaen, hvor hvem som vinner blir offentliggjort og prisen blir utdelt.

Dette er en stor begivenhet for Snåsa IL! Styret har derfor bestemt å arrangere en tur til idrettsgallaen for å være med å heie på Terje og oppleve idrettsfesten!


HVORDAN BLI MED? (BINDENDE PÅMELDING)

Alle medlemmer over 18 år kan melde seg på turen. Vi legger opp til felles bestilling av billetter til arrangementet. Det vil derfor være bindende påmelding og forhåndsbetaling av billett til arrangementet, slik at vi kan bestille billetter samlet slik at de som melder seg på får sitte sammen under gallaen. Klikk på påmeldingslinken på denne siden for å melde på og betale billett. Billetten koster kr 325,- + betalingsgebyr.

Påmeldingsfrist: Fredag 8. desember kl. 1200

.

FELLES REISE OG OVERNATTING

Vi vil organisere felles reise (tog eller buss) til og fra Hamar, med avreise fra Snåsa lørdag morgen 6. januar og avreise fra Hamar søndag morgen 7. januar. Vi vil også prøve å organisere felles overnatting for de som er interessert i det. Detaljer om reise/overnatting vil bli tatt når vi ser hvor mange som melder seg på.

Men alle bes melde fra om interesse for felles reise og/eller overnatting ved påmelding.


Håper at mange har lyst til å være med! Hvis spørsmål ta kontakt med Bård Vaag Landsem på bard@grundergeni.no. 


Hilsen styret i Snåsa IL