Ekstraordinært Terje-løp

Ekstraordinært Terje-løp


Arrangør: Snåsa IL

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til årets begivenhet i Snåsa – Ekstraordinært Terje-løp

Tid:      torsdag 30.11.2017 kl 16.45- 18.00

Sted:    Viosen stadion, Snåsa

 

Snåsa Idrettslag inviterer alle barn og unge til gratis Terjeløp førstkommende torsdag 30.11.17 ved Viosen stadion i Snåsa.

Bakgrunn

Trener, lagleder, idrettsbaneansvarlig og tidligere sportsutøver Terje Våg fra Snåsa ble forrige uke overrasket av representanter fra Idrettsforbundet og NRK. Juryen for Årets ildsjel hadde kommet frem til at Nord-Trøndelags kandidat, vår Terje Våg, er en av fem som har gått til superfinalen. Under Idrettsgallaen 6. januar 2018, blir Årets nasjonale ildsjel kåret.

Hva skjer?

Vi varmer derfor opp med et ekstraordinært Terje-løp på torsdag hvor også Dan Børge Akerø fra NRK kommer for å besøke Terje og hans idrettslag. Terje vil i samarbeid med friidrettsgruppa tilrettelegge for et uhøytidelig hinderløype hvor barna og ungdommen får utfoldet seg gjennom leik, aktiviteter og idrettsglede. Det hele avsluttes med en skikkelig hyllest av vår mangeårige ildsjel – en uvurderlig ressurs for Snåsa-idretten!

Hvorfor Terje-løp?

Terje er et skikkelig JA-menneske, stiller alltid opp, er positiv, blid, har god innsikt og er flink til å komme med løsninger, er kunnskapsrik, med en fantastisk hukommelse. Han er ydmyk, sympatisk, rolig og en god lytter. En litt beskjeden kar, som ikke vil fremheve seg sjøl, men som står på for andre, for unger og ungdommer, for idretten og idrettsanlegget. Terje er også en god samarbeidspartner og støttespiller – slik blir han karakterisert av mange i idrettsmiljøet og over mange år! Derfor ønsker Snåsa Idrettslag å hylle Terje med hans eget Terje-løp.

Velkommen!

Kontaktperson:

Siv Merethe Gederaas Belbo (styreleder Snåsa IL), mob 95115258, epost: post@snasail.no

Laila Åsvold (leder for friidrettsgruppa i Snåsa IL), mob 92095213


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.