Ungdomssprinten 2023 - Mosjøen

Postet av Arild Mediaas Hjelde den 30. Apr 2023

Ungdomssprinten i Mosjøen 2023!Årets skisesong ble for mange avsluttet med skirenn og påfølgende premieutdeling i lysløypa på Agle, torsdag 13.04.2023. Men for den eldste gruppen var Ungdomssprinten i Mosjøen skirennet som markerte sesongavslutningen for sesongen 2022/2023. Vi var veldig spente i forkant av rennet, da det opprinnelig var meldt snaue 2 grader og regn. Men på Fredagen da vi reise oppover så det meget lovende ut for Lørdagens skifest i Mosjøens gater. 10 grader, blå himmel og kjempestemning hos store og små var det som møtte oss i Mosjøen denne Lørdagen, og Snåsa IL Ski stilte med 16 deltagere til start, og hele 32 personer i reisefølget!.

Ikke nok med at Johannes Klæboe, Petter Northug Jr, Even Northug og Team Elon skulle gå, men mange hadde nok møtt opp for å se Snåsa IL drakta i løypene denne Lørdagen :-). 


Vi var godt representert, både i direktesendingen på TV2, men også i løypene. Sprint er jo veldig spennende, og etter prologen gikk alle to heat. Før de sto på start i sitt finaleheat. Vi var også så heldige å få hilse på Team Elon utenfor hotellet i Mosjøen fredags kveld. Men vår eminente skismører Magnus Flaat, var vi så heldige å møte utøverne for noen tips og signaturer, før sirkuset på Lørdag skulle gå av stabelen. I forkant av rennet, og underveis mellom heatene fikk utøverne fra Snåsa IL & Team Elon smørehjelp fra Magnus Flaat, og selv om det var lite topping på skiene til de minste var det nok stort å levere inn skiene slik som de store gjorde mellom hvert heat.Snåsa IL Ski gjorde seg også merket på premiepallen under årets renn.
Det var premier for alle, men de tre beste i årsklassene ble rop opp på pallen. I klassen Gutter 11 år, kjempet de sterkt til siste heat, mot blant annet kjente konkurrenter fra Steinkjer Skiklubb og Elva/Namsskogan IL.. I klassen Jenter 12 år var det også knall hard konkurranse og høy fart helt opp i til pallen.
I klassen Jenter 11 år var det totalt 10 startende, og hard konkurranse sammen med resten av klassene. 

Gutter 11 år:
Gull (1.plass) - Birk Magnus Belbo- Snåsa IL Ski
Sølv (2.plass)- Alexander Gaundal Løvmo- Snåsa IL Ski

Jenter 12 år:
Bronse (3.plass)- Olise Solbakken Overland - Snåsa IL Ski

Jenter 11 år:
Sølv (2.plass) - Amalie Mediaas Hjelde, Snåsa IL Ski

Fra venstre: Amalie Mediaas Hjelde, Olise Solbakken Overland

 

Fra venstre: Birk Magnus Belbo, Alexander Gaundal Løvmo

 


Vi ble også lagt merke til på arrangementet med flagg, og bannere med Snåsa IL logoer på:


Skigruppa takker for en strålende sesong, og håper å spre skiglede til store og små også i den kommende sesongen :-). 
Takk til alle som har hjulpet til å skape en stor mestringsfølelse, med masse skiglede og samhold i årets sesong.

På vegne av skigruppa, Arild Hjelde.
Sport, Mosjøen | Se resultatene, og rennelederen mener det var tidenes beste: – Den beste Ungdomssprinten vi har hatt (helg.no)


Bildeserie, Sport | Se bildene fra den fantastiske Ungdomssprinten (helg.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.