Nytt styre på plass etter vellykket digitalt årsmøte

Postet av Snåsa IL den 25. Apr 2021

Årsmøte i Snåsa IL ble på grunn av smittevern avholdt digitalt mandag denne uka! Årsmøtet ble gjennomført så enkelt som mulig og kun med ordinære årsmøtesaker.

Til valgene til styret og gruppene var det mange som stilte til gjenvalg og det er veldig flott at så mange takker ja til å fortsette å bidra i styret og grupper. I hovedstyret  ble det følgende endringer:

  • Ingunn Småli ble valgt til ny nestleder etter at Christine Svarva Nielsen takket for seg etter 4 år i styret.
  • Arild Hjelde ble valgt som ny leder i skigruppa etter Rannveig Jørstad Kristiansen som gikk ut etter mange års innsats i skigruppa.
  • Sjalg Ledang ble valgt til første vara etter Siv Merethe Gederaas Belbo som takket for seg etter 6 år med ulike roller i hovedstyre/AU, blant annet 2-3 år som leder.

Se informasjon om alle valg i lenke til protokoll fra årsmøtet nedenfor.

Ellers så behandlet årsmøtet vanlige saker som årsmelding, regnskap, budsjett og handligsplan, samt endringer i organisasjonsplanen, medlemskontingent mm. 

Tross utfordringer med smittevern Koronaåret 2020 har det tross alt vært stor aktivitet i Snåsa IL, men vi ser fram til å komme igang med ordinær aktivitet igjen og så håper vi at både barn, unge og voksne er motivert for å gire opp igjen når samfunnet åpner opp igjen forhåpentligvis i løpet av sommeren.

Den økonomiske drifta i idrettslaget er nøktern og solid. Idrettslagets regnskap viser et samlet overskudd i 2020 på kr 448 240,-.

Mer informasjon om sakene på årsmøtet kan leses i Årsmelding/årsmøtedokumenter nedenfor.

Årsmelding Snåsa IL 2020 - signert av styret.pdf

Protokoll årsmøte Snåsa IL 2021 - utkast.docx

NB! Protokollen i lenken ovenfor er utkast til protokoll. Den er nå til gjennomlesning og signering av de som er valgt til å signere protokollen. Det tas derfor forbehold om korrigeringer etter gjennomlesning. Signert protokoll vil bli lagt ut på denne siden når den er klar.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.