Påmelding fotballsesongen 2021

Postet av Snåsa IL den 15. Jan 2021

Da har vi åpnet for påmelding til årets sesong. Vi vet enda ikke hvordan all aktivitet skal gjennomføres i fht utviklingen av covid-19 og retningslinjer fra NFF. Vi har gode erfaringer fra forrige sesong som vi ønsker å bygge videre på. I den anledning ønsker vi i fotballgruppa å igjen takke alle som stilte opp for at vi fikk gjennomført forrige sesong!

Alle som melder på spillere må regne med å bli satt opp som sjåfør på bortekamp, være kampvert på hjemmekamper og stå i kiosken. 

Treningsavgiften betales ved påmelding. Etter å ha fylt ut skjema med alle ønskede deltakere vil du kunne gå videre til registrering og betaling. Deltaker(-ne) er påmeldt når treningsavgift er betalt.

Merk at alle som deltar i aktiv fotballaktivitet (trening og/eller kamp) må være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingent. 

  • Medlemsskap gir automatisk forsikring gjennom Norges Fotballsforbunds fotballforsikring.
  • Som medlem i idrettslaget får man også rabatter på klær og utstyr hos Malmo Sport.

Påmeldte deltakere til fotballsesongen 2021 som ikke allerede er medlem vil bli automatisk innmeldt som medlemmer i idrettslaget og vil motta krav om betaling medlemskontingent på kr 100,- i løpet av 1. kvartal 2021 (kr 200,- for voksne). 

Du kan melde på deltakere til fotballsesongen 2021 ved å fylle ut skjemaet på denne siden. https://snaasail.weborg.no/event/37 

Påmeldingsfrist for alle født før 2010 er 20. januar!

Tekniske problemer med påmelding/betaling: Ta kontakt oss på post@snasail.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.