Årets ildsjel 2020 fra Snåsa - Linda Langnes

Postet av Snåsa IL den 14. Okt 2020

Årets ildsjel fra Snåsa for 2020 er vår egen Linda!

Snåsa Idrettsråd har nominert Snåsa ILs leder av fotballgruppa til årets ildsjel fra Snåsa i 2020. Årets ildsjel er en hederspris for fortjenestefullt arbeid for idrettens sak og har følgende kriterier:  

  • En god representant for trøndersk idrett 
  • Et forbilde for andre 
  • En person/personer som gjør det lille ekstra – gjør en forskjell 
  • En pådriver for et sunt og trygt oppvekstmiljø 
  • En innsats for fysisk aktivitet og god helse 
  • En representant for en åpen og inkluderende idrettskultur 
  • Et arbeid med glede, helse, felleskap og ærlighet som rettesnor  
  • Vår visjon skal speiles av vinneren/vinnerne  - Trønderidretten, flest i bredden og best i toppen

Snåsa Idrettsråd har på vegne av idretten på Snåsa nominert Linda Langnes for sitt gode engasjement og ståpåvilje for snåsaidretten. 

Begrunnelsen fra Snåsa Idrettsråd er: 

Linda Langnes, født 1979, har gjort en ekstraordinær innsats ved å stå på seint og tidlig og sørget for at idrettslaget har klart å tilby 150-200 unge regelmessig fysisk aktivitet og idrettsglede gjennom sommer og høst, til tross for Covid-19. Hun er leder av fotballgruppa i idrettslaget og vært pådriver for mange fotballopplevelser for alle ungene på Snåsa mellom 5 og 19 år. Takket være hennes innsats har det i år blitt gjennomført Tine fotballskole med rekorddeltakelse og Bjørn Bratsberg minnecup. At året 2020 skulle bli det året med rekordstor andel 1.-4. klassinger som er aktive på våre fotballtreninger, skyldes mye Linda med hennes ukuelige optimisme og evne til å skape tillit og entusiasme.  Uansett når vi er på idrettsbrakka, er hun der enten på dugnad for restaurering av klubbhuset eller for å skape gode fotballopplevelser for våre unger.

Hun har ikke egne barn som er aktive, men har engasjert seg sterkt for hele bygdas unger over flere år. Som lærer og MOT koordinator, viser hun daglig gode idrettsverdier og er et fantastisk forbilde for både jenter og gutter på Snåsa. Alle unger vet hvem Linda er – tydelig, knallflink og med alltid et lurt smil om munnen. Vi setter stor pris på innsatsen til Linda og ønsker å kåre henne til årets ildsjel for Snåsa!  

 Vi gratulerer Linda og hele fotballmiljøet på Snåsa med hedersprisen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.