Vinterlotteri

Postet av Snåsa IL den 23. Jan 2020

Snåsa IL er i gang med et vinterlotteri.  Det er et stort behov for å pusse opp klubbhuset i Viosen og for å skaffe penger til dette prøver vi noe nytt og arrangerer et vinterlotteri med flotte premier fra bedrifter i Snåsa.  

Premier: 1. premie: Lynx Xtrim 600 ACE Viper Red fra Hjelde Maskinservice AS, verdi: 135 500,-

2.premie: Porsgrunn Showerama 10-5 90x90 fra Namdal VVS, verdi kr 20 975,-

3.premie Gavekort kr 2 000,-

Hvert lodd koster kr 250,- pr. stk og det selges max 1000 lodd.
Snøscooteren står utstilt hos Hjelde Maskinservice så ta turen dit for å se på den. Kanskje blir du en av vinnerne????

 

Hvorfor:

Lotteriet går til inntekt for opprustning av klubbhuset i Viosen. Vi har blitt tildelt penger av Gjensidigestiftelsen og Sparebank1 SMN til formålet, men vi trenger også DIN hjelp.  

Dersom vi ønsker å bevare aktiviteten i Viosen er vi avhengige av å ha et klubbhus som fungerer til sitt formål og kanskje til og med kan fylle nye formål. Det er delvis råte i bygget, kjøkken er utdatert, ytterkledning og vinduer må skiftes, vegger skal flyttes og oppholdsrommet og kiosken må pusses opp. 

Snåsa IL ønsker også å bevare tilbudene våre som et økonomisk lavterskel-tilbud. Det vil si at laget ønsker å ha lavest mulige avgifter slik at flest mulig barn og unge har anledning til å delta i idrett og annen organisert aktivitet i idrettslaget.

Praktisk informasjon: 
Medlemmer av Snåsa IL kommer rundt i Snåsa og selger lodd på dørene. Det blir salg på Coop Prix og Coop Marked Breide i helgene fra slutten av januar. Det vil også være mulig å kjøpe lodd hos Hjelde Maskinservice. fra mandag 27.jan.

Bor du ikke i Snåsa og ønsker å kjøpe lodd kan du sende sms til Lars Ketil Aasland på tel: 40605281 så ordner han et eller flere lodd til deg.

Usolgte lodd er ikke med i trekningen. Siste salgsdag er 20. mars 2020. Trekning 25. mars og kunngjøring 1. april.

Trekningen kunngjøres på hjemmesiden til Snåsa IL, www.snasail.no og facebooksiden + lokalavisen Snåsningen. Vinnerne kontaktes og premier hentes hos Snåsa Idrettslag, Bygata 19, 7760 Snåsa. Uavhentede gevinster tilfaller lotteriet 3 måneder etter kunngjøring av trekning. 


Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer Hjelde Maskinservice AS og  Namdal VVS som er med på vinterlotteriet.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.