Til topps etter enorm mobilisering!

Postet av Snåsa IL den 27. Sep 2019

Snåsa IL gikk til topps i NTE konkurransen "laget mitt" og har nå styrket klubbkassa med 50 000,-. Det kommer godt med siden idrettslaget har mange prosjekter og aktiviteter på gang!

Leder og initiativtaker Bård Landsem er utrolig  takknemlig, - TUSEN TAKK for enorm mobilisering og engasjement blant snåsninger, naboer, venner og likeså uvenner!  Vi har ikke fått til dette uten den enorme entusiasmen for Snåsa og Snåsa IL fra alle hold i bygda og mange Snåsafans utenfor bygda og gode venner i bygder og byer i Trøndelag og rundt omkring i landet. Tror til og med at en del Grongninger stemte på oss.

En spesiell takk til Snåsa ILs engasjerte ungdommer som har hatt massiv stemming på skolene, laget kule vidoer for å mobilisere folk til å stemme, dratt i folk på instagram og snapchat, sittet på butikken og spurt om folk har stemt i dag og mye mye mer Likeså har visst melkeroboter og flisfyrer i hele bygda stemt på nettopp Snåsa IL.

Nyhet på Trønder Avisa :https://www.t-a.no/nyheter/2019/09/27/Sn%C3%A5sa-Idrettslag-til-topps-i-%C2%ABLaget-Mitt%C2%BB-%E2%80%93-En-enorm-mobilisering-20039107.ece

Her er link til NTEs livsending fra trekningen: https://www.facebook.com/ntegrontforsprang/videos/411062599612407/?t=14
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.