Takket av banksjef Gunnar Thorsen i SMN

Postet av Snåsa IL den 14. Sep 2019

Snåsa Idrettslag ved Siv Merethe Belbo og Terje Våg var med når banksjef Gunnar Thorsen i Sparebanken Midt-Norge ble takket av fredag 6.sept. Det var også innsetting av ny banksjef, Guri Brede. 

Gunnar har betydd utrolig mye for Snåsa Idrettslag og snåsasamfunnet. Stikkord som blir forbundet med han av tidligere treningskompiser, samarbeidspartnere, trenere og øvrige supportere på Snåsa er hissig, bestemt, sosial, samlende og med et stort hjerte for Snåsa. 

Siv Merethe holdt tale på vegne av idrettslaget og dette var noe av det hun sa:

"Tilbake til vel ja slutten av cambriumtiden som ungene sier – ja mens du bodde på Snåsa - var du svært aktiv i mye og mangt. Du var inkluderende, flink til å få med deg alle uansett alder, handikap ol. Flink til å verdsette ALLE, som har gjort en innsats. Du er på mange vis en superSosial type og du var også kjent for å utnytte tida godt bl a ved å hoppe av bilskyss fra møte og løpe et par mil heim til Snåsa.

Så har flere av dine treningskompiser fått kjenne på ditt enorme konkurranseinstinkt, og det antas ikke å ha endra seg med alderen. 

Og i glanstida som jeg skjønner du kaller Snåsatida naturligvis – så var du engasjert både for å gi et godt sportslig tilbud til barn og unge, mosjonstilbud til voksne gjennom fellestreninger og mosjonsløp og ikke minst skape et godt miljø bl a turer til større arrangement på Østlandet og te Finland hører jeg rykter om. Stikkord æ har fått av dine konkurrenter og trimkompisa er: Snåsa mila, Snåsakuten, Snåsakarusellen, Oslo Maraton, StOlafsloppet.  Og sida du va banksjef på Snåsa og dåkk bodd like ved idrettsbanen i Viosen va du veldig lett å be. Flere derav nåværende leder i idrettslaget Bård Landsem, vil aldri glemme harde intervall-økter både i strandvegen og bakkeløp oppover nyveien mot sentrum. Positiv, humørspreder men også seriøs og målbevisst i ditt bidrag til idretten på Snåsa."


Vi har vært heldige med vår mangeårige sponsor som har medført mange gode tilslag med støtte. Vi håper et godt samarbeid videre med ny banksjef Guri Brede. 


Bilde tatt av Snåsningen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.