Medlemskontingent Snåsa IL 2018

Postet av Snåsa IL den 28. Apr 2018

Vi starter nå utsending av betalingskrav medlemskontingent for Snåsa IL for 2018. 

Det er to ting som er nytt av året og verdt å merke seg:


1. Familiemedlemsskap utgår:

Årsmøtet i Snåsa IL har etter forslag fra styret vedtatt at vi ikke lengre skal ha mulighet for familiemedlemskap. 

Årsaken til dette er for det første at Norges Idrettsforbund krever at alle medlemmer skal betale minimum kr 100,- i medlemskontingent (per medlem) Ordningen med familiemedlemskap kom en del ganger i konflikt med idrettsforbundets krav. 

For det andre var ordningen med familiemedlemskap arbeidskrevende og kostbar å administrere for Snåsa IL. Ved å kutte ut familiemedlemskap vil vi kunne spare kostnader og i stedet holde medlemsavgiften, pr person, så lav som mulig.

Dette betyr at alle medlemmer i år må betale medlemskontingent individuelt. Vi har derfor redusert kontingenten for barn fra 150,- kr til minimumssatsen på 100,- kr. For voksne viderefører vi satsen på kr 200,- per medlem.


2. Nettbasert betaling - og varsel om betaling på e-post/sms:

Vi har innført et nytt system for betaling som (vi håper) vil forenkle betalingen for medlemmene og adminstrasjonen med dette for idrettslaget.

Alle betalingskrav vil bli sendt ut via E-POST og/eller SMS hvor man får en link man kan klikke på, velge hvilke famliemedlemmer man vil betale for og så rett til betaling med bankkort.


Ta kontakt hvis spørsmål eller problemer:

Hvis du lurer på noe eller har problemer med betaling, ta gjerne kontakt med medlemsansvarlig i Snåsa IL Bård Vaag Landsem på Messanger eller e-post: bard@grundergeni.no eller sms: 95 80 50 75.


Mvh Snåsa ILKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.