PS! Har du husket å betale medlemskontingent for 2017?

Postet av Snåsa IL den 1. Sep 2017

Har du husket å betale medlemskontingenten for Snåsa Idrettslag for 2017.

Alle som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal betale medlemskontingent til Snåsa IL. Med "deltakelse" menes både å selv utøve idretten gjennom arrangementer, trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. 

Dette omfatter bl.a. trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføring av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mv. omfattes også.  

Det er viktige for videreføring og utvikling av idrettslagets aktivitet at vi har mange medlemmer (som betaler betaler kontingent). Antall medlemmer er også grunnlag for en del offentlige tilskudd til laget.


SLIK KAN DU BETALE:

1. Snåsa IL sendte deg enten en innbetalingsblankett for medlemskontingent ca. 20. juli pr epost eller pr brev. Vi sendte deg også betalingspåminnelse i september.   

2. Det er også mulig å betale elektronisk på din medlemsside på "Min idrett":  Gå til https://mi.nif.no/ og logg deg inn (hvis du ikke har vært inne før må du opprette en bruker).

3. Ta kontakt: Hvis du ikke finner eller har mottatt innbetalingsblanketten/påminnelsen - ta kontakt ved å send en epost til idrettslaget ved post@snasail.no eller en sms til 95 80 50 75.


Kontingent for 2017: 

Voksen kr 200,- .                                                 Medlem under 18 år og over 67 år: 150,-.  

Familiekontingent kr 400,-.                                 Støttemedlem: kr 100,-

Familiemedlemskap innvilges familier hvor mor og/eller far har barn under 18 år er medlem av Snåsa IL


Har du allerede betalt medlemskontingenten er alt i skjønneste orden!


Medlemsfordeler

For medlemskapet inngår forsikring og rabatterte priser hos bla samarbeidspartner Malmo Sport på Steinkjer. I tillegg går medlemskontingenten til felleskostnader.

Spørsmål kan rettes til idrettslaget ved post@snasail.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.