Camp Øverbygg 2020!

Postet av Arild Mediaas Hjelde den 28. Okt 2020

Fornøyde og «godt brukte» barn på Camp Øverbygg – Svarvamoen 

Foto: Birger Ringset, Såsningen- Theodor Sagmo er sliten etter tredje økten på myra. 

Lørdag 24. oktober ble Camp Øverbygg arrangert på Svarvamoen og 13 barn i alderen 4.-7. klasse deltok med stor iver og en enorm innsatsvilje. 

Arrangementet som i utgangspunktet var lagt opp til to hele dager ble komprimert ned til en lang dag da vi så at antall påmeldte ble noe lavere enn forventet. Alternativet var å avlyse, noe vi ikke ønsket. 


Camp Øverbygg ble første gang arrangert i 2019 i Ismenningsstuggu. Etter en grundig evaluering konkluderte skigruppa med at det var ønskelig å arrangere på nytt. Denne gangen på nytt sted, med nytt innhold og med ny vri. Hovedsponsor Øverbygg var positiv! 


 I år var vi vært så heldige å få med oss flere gode samarbeidspartene, og det bidrog til at Camp Øverbygg ble så variert i både aktiviteter og innhold som vi håpet på. Aktivitetene var delt opp etter tema som man enkelt kunne koble til ski, men også mange andre idretter.  

Skytterlaget stod for miniatyrskyting og temaet konsentrasjon, Sondre Tyldum kjørte en intervalløkt, Anette D. Bomo stod for en rekke spennende aktiviteter rundt temaet balanse. Orienteringsgruppa hadde myr-orientering under temaet utholdenhet og Friidrettsgruppa lagde en spennende staffet med temaet presisjon. Skigruppa avslutta dagen med en stamme-skive-stafett og et orienteringsmøte for foreldre. I løpet av dagen ble det servert hamburger, pølser, masse frukt, godt drikke og ikke minst popcorn! Øverbygg ga ut hver sin sekk til deltakerne og Nortura og TINE sponset deler av mat og drikke. 


-Vi er mektig imponert over den innsatsen som ble lagt ned av barna denne dagen som var spekket med lek og aktivitet! Vi tror Camp Øverbygg er et arrangement som er liv laga og som kan bli en årlig happening, på tvers av idretter, med fokus på mestring og glede! 
Snåsavann, frukt, YT og saft som pausemat til de spreke barna.
 

Skyting med 22lr, samarbeid med Snåsa Skytterlag som overraskelse til barna. Konsentrasjon var hovedfokus i øvelsen. Her har vi mange fremtidige skyttere. 

Friidrettsgruppa sendte barna ut i stafett, her måtte de både løpe, treffe og legge strategi. 

Slak linje, en spennende og god øvelse til barna. 
Balansetrening med Anette Devik Bomo

 

Intervalltrening med Sondre Tyldum var en favoritt blant både jentene og guttene.

 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline