Oppdrag Kovasselva 2020/2021

Postet av Snåsa IL - Ski den 19. Jan 2021

Sørfjellrennet 2021 er i rute takket være enorm dugnadsinnsats.

Her kommer en liten bildeserie som viser veien fra planlegging til ferdig bru. Skigruppa takker for en formidabel innsats fra Sørfjellrennkomiteen og alle frivillige som har bidratt på dugnad for å sikre at Sørfjellrennet fortsetter i nye 60 år :-).


Sørfjellrennkomiteen består av leder Ola Ålmo, Siv Merethe G. Belbo, Ola Vedal, Beate Sørlie Ålmo, Kristin Aasvold, Svend Harald Tømmerås og Torbjørn Opheim. 


0 Kommentar

Skiquiz nr.2 fra Myrset og innover Litjelvvegen

Postet av Snåsa IL - Ski den 19. Jan 2021

Ettersom så mange skirenn enten blir utsatt eller avlyst tenkte vi i skigruppa at å lage en liten quiz løype :-). Husk å scanne QR-koden i starten av løypa så er du med i trekningen av flotte premier (GRATIS).

 Det er det gode snøforhold og vi alle sammen klarer å opprettholde alle smittevernregler samtidig som vi kan ha det moro på ski. Dette er et lavterskeltilbud med 14 poster hvor det både er spørsmål og oppgaver som blir liggende ute i 14 dager. Hvem som helst kan delta :-)Det er også mulighet å besvare quizen ved å sende SMS eller Messenger til en av oss i styret. 

Her er et kart over løypa:
Flatt terreng og fine løyper. Ønsker man å gå runden rundt er den på ca. 7 km.


Kjøreanvisning fra Snåsa Sentrum:

Husk hodelykt i mørket.0 Kommentar

Snåsastafetten 2021- Avlyst!

Postet av Snåsa IL - Ski den 19. Jan 2021

Dette med bakgrunn i nasjonale retningslinjer knyttet til Covid-19, herunder anbefalingen om å unngå reisevirksomhet og nærkontakt. Noe som er vanskelig å gjennomføre når vi har en stafett.


Vi håper å se mange igjen til neste år :-).


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline