Vinterlotteri 2021

Postet av Snåsa IL den 18. Jan 2021

Snåsa IL er i gang med et nytt vinterlotteri og i år går pengene til utstyr til ny flerbrukshall og til vedlikehold og videreutvikling av skiløyper i Snåsa.

Årets premier er:  
1. premie: Lynx Xtrim 600 ACE Viper Red fra Hjelde Maskinservice AS, verdi: 135 500,-
2.premie: Robotplenklipper – Husqvarna Automover 430X, fra Omli Landbruksverksted, verdi: 32 990,-
 3.premie Gavekort fra Coop Prix Snåsa kr 2 000,-

Snøscooteren står utstilt hos Hjelde Maskinservice så ta turen dit for å se på den. Kanskje blir du en av vinnerne????

Praktisk informasjon:
Hvert lodd koster kr 250,- pr. stk og det selges max 1250 lodd.
Medlemmer av Snåsa IL kommer rundt i Snåsa og selger lodd på dørene eller sms fra i dag av, mandag 18. januar og frem til 29.jan. Vi har stort fokus på smitteverntiltak og vi oppfordrer til å betale med vipps og holde god avstand til de som kommer
 Fra 1.feb starter salget hos Hjelde Maskinservice, Omli Landbruksverksted og på nett. Dette vil det komme informasjon om nærmere 1.feb. Hvis coronasituasjonen i Snåsa endrer seg kan det være at vi kun selger over telefon / facebook. Dette bestemmes fortløpende og vi vil legge ut informasjon her og på facebooksiden til Snåsa IL. 

Usolgte lodd er ikke med i trekningen og siste salgsdag er 21. februar 2021. Trekning foretas av Lotteritilsynet og kunngjøres på hjemmesiden til Snåsa IL, www.snasail.no og facebooksiden+ lokalavisen Snåsningen 03.03.2021. Vinnerne blir også kontaktet og premier hentes hos Snåsa Idrettslag, 

Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer Hjelde Maskinservice AS, Omli Landbruksverksted og Coop Prix Snåsa som er med på vinterlotteriet.0 Kommentar

Påmelding fotballsesongen 2021

Postet av Snåsa IL den 15. Jan 2021

Da har vi åpnet for påmelding til årets sesong. Vi vet enda ikke hvordan all aktivitet skal gjennomføres i fht utviklingen av covid-19 og retningslinjer fra NFF. Vi har gode erfaringer fra forrige sesong som vi ønsker å bygge videre på. I den anledning ønsker vi i fotballgruppa å igjen takke alle som stilte opp for at vi fikk gjennomført forrige sesong!

Alle som melder på spillere må regne med å bli satt opp som sjåfør på bortekamp, være kampvert på hjemmekamper og stå i kiosken. 

Treningsavgiften betales ved påmelding. Etter å ha fylt ut skjema med alle ønskede deltakere vil du kunne gå videre til registrering og betaling. Deltaker(-ne) er påmeldt når treningsavgift er betalt.

Merk at alle som deltar i aktiv fotballaktivitet (trening og/eller kamp) må være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingent. 

  • Medlemsskap gir automatisk forsikring gjennom Norges Fotballsforbunds fotballforsikring.
  • Som medlem i idrettslaget får man også rabatter på klær og utstyr hos Malmo Sport.

Påmeldte deltakere til fotballsesongen 2021 som ikke allerede er medlem vil bli automatisk innmeldt som medlemmer i idrettslaget og vil motta krav om betaling medlemskontingent på kr 100,- i løpet av 1. kvartal 2021 (kr 200,- for voksne). 

Du kan melde på deltakere til fotballsesongen 2021 ved å fylle ut skjemaet på denne siden. https://snaasail.weborg.no/event/37 

Påmeldingsfrist for alle født før 2010 er 20. januar!

Tekniske problemer med påmelding/betaling: Ta kontakt oss på post@snasail.no


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline