Økonomiregulativ for aktive i Snåsa IL Ski 2020/2021.

Postet av Arild Mediaas Hjelde den 4. Nov 2020

Økonomiregulativ for aktive i Snåsa IL Ski 2020/2021.

Skigruppa oppfordrer til masse aktivitet og støtter derfor aktive i Snåsa IL Ski. For at man skal omfattes av støtteordningen forutsettes det at man betaler medlemsavgift til Snåsa IL.


Hva dekker vi, hva dekker vi ikke?.

- Reiseutgifter:
Dekkes ikke

- Startkontigent:
Klubben dekker startkontigenter for prioriterte skirenn i Midt-Norge til barn & junior (opptil 18 år). I tillegg dekkes startkontigent ved deltagelse i NM. Ved fravær fra deltakelse i renn uten gyldig grunn, må utøver selv dekke startkontigenten. Liste over prioriterte skirenn presenteres av Snåsa IL Ski.

- Samlinger:
Reiser i forbindelse med klubb-, krets- og regionsamlinger dekkes ikke, men vi oppfordre til samkjøring.


- Vi profilerer Snåsa IL Ski:
Vi ønsker at flest mulig profilerer klubb og sponsorer med ski-/treningsklær.

Alle fra 15 år og eldre som representerer Snåsa IL Ski skal profilere klubb og sponsorer gjennom klubbklær (klær, luer, pannebånd og lignende). Utstyret må kjøpes av den enkelte utøver.

 

Vi håper å se like mange, om ikke flere på skirenn utabygds i årets sesong. Følg skigruppas Facebook gruppe: Snåsa IL Ski for løpende oppdateringer. Økonomiregulativet ligger fast på våre hjemmesider, og blir oppdatert for hver sesong, gå direkte til siden ved å trykke her.

  


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Guest

    Hva betyr dette: Alle fra 15 år og eldre som representerer Snåsa IL Ski skal profilere klubb og sponsorer gjennom klubbklær (klær, luer, pannebånd og lignende). Får man ikke representere Snåsa IL ski hvis man feks. stiller i skiskytterlagets klær?

    04 november 2020
  • Snåsa IL - Ski

    Hei, takk for at du spør og gir tilbakemelding på dette når du er usikker. Vi har laget reglen slik fordi vi ønsker at de som er 15 år og eldre skal profilere Snåsa IL og Snåsa IL Ski når de er ute på Langrenn. Vi har dessverre ikke økonomi i gruppen til å støtte startkontigent for andre klubber og lag, men så lenge man er medlem av Snåsa IL, samt profilerer med klubbklær som f. eks klær, luer, pannebånd o.l) anser vi dette som profilering av Snåsa IL og Skigruppa. Vi ønsker å være med markert på skirenn utenfor Snåsa, og ønsker derfor å støtte alle aktive utøvere i Skigruppa med startkontigent i prioriterte skirenn :-). Håper dette er godt svar på det du spør om.

    05 november 2020
— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline