Påmelding for fotballsesongen 2019

Postet av Snåsa IL den 11. Nov 2018

Nå kan du melde deg på aldersbestemte fotballlag for 2019.  Nytt for i år er at det er elektronisk påmelding.

Frist for påmelding: 25.11.2018

Fotballsesongen 2018 er over og Snåsa IL fotball vil gratulere alle spillere og trenere med en flott gjennomført vår- og høstsesong! Vi ønsker også å skryte av alle dere som representerer klubben med gode holdninger og «Fair Play», både på og utenfor banen!

Vi vil samtidig rette en stor takk til alle som bidrar som trenere, oppmenn, sjåfører, vaffelstekere, heiagjeng, mm! Vi hadde ikke klart oss uten dere!

Nå ser vi opp og frem mot fotballsesongen 2019, og det er snart frist for å melde på ALDERSBESTEMTE lag (fra og med 10 år) til kretsen. Vi ønsker gamle og nye spillere velkommen til å melde seg på. Grunnlag for hvilke lag vi melder på, vil være DERES påmelding. Det er derfor svært viktig at alle som ønsker å være med på aldersbestemte lag til neste år melder seg på innen fristen 25.11.2018!

Meld deg på her:  https://snaasail.weborg.no/event/12?fbclid=IwAR3gwKYSx5aDmDYH1z9uw6whtUw60plItJOW_eytpz8jvhz9_ld9cdvDY2c        

Barn som ikke skal spille aldersbestemt fotball (6 – 9 år), vil også kunne melde seg på fortløpende etter fristen.    

       Halloween-fotballbonanza

Postet av Snåsa IL den 1. Nov 2018

Onsdag 31. oktober hadde 5. klassingene på idrettsskola storfint besøk av Mathias Sørkilflå, tidligere Rosenborgspiller, nå i Steinkjer FFK. 

Unggutten ble fort kjent med gruppa og kjørte igang 1,5 time med fotball. Ungene storkoste seg, og dro svette og slitne hjem til sitt! 

Utrolig morsomt å leie inn nye fjes som er så positive og som klarer å engasjere ungene på denne måten! 

Tusen takk til Mathias, denne økta lever ungene lenge på


 Stem på Snåsa Idrettslag - Klubben i mitt hjerte

Postet av Snåsa IL den 15. Okt 2018

Snåsa Idrettslag håper alle har lyst til å stemme på oss på nettsiden klubbenimitthjerte.no. Søk etter Snåsa Idrettslag og stem. 

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte i 2018. Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10 000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10 000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje.

På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10 000 kroner og to hovedpremier på 50 000 kroner. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Årets trimkassevinnere

Postet av Snåsa IL den 14. Okt 2018

4 spreke snåsninger som har brukt trimkassene rundt omkring i bygda har vunnet gavekort på 500kr hver.

De heldige er:
Jannicke Sandstad, Ungdomshytta
Tormod Aune, Bergsåsen
Ola H Langleite, Bostad
John Kåre Knudsen, Budølan

GRATULERERÅrets viktigste søndagstur!

Postet av Snåsa IL den 28. Sep 2018

Årets tv-aksjon 2018 gjennomføres søndag 21 oktober.

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Mer info om årets tv-aksjon kan leses her: https://www.blimed.no/

I den forbindelse vil en del aktive ungdommer ta ansvar for å komme rundt til alle husstander med bøssene. Vi håper alle snåsninger tar varmt imot ungdommene og har vipps eller penger klare den 21. oktober.

Snåsa idrettslag takker på forhånd alle de som stiller opp, og hjelper oss med å bidra til en viktig sak!Levert av IdrettenOnline