Idrettsskolen 2018-19 - NYHET: i år er det idrettsskole for 5. klasse.

Postet av Snåsa IL den 15. Mai 2018

Går du i 5. klasse og har lyst til å være med på skihopp-trening med Anders Bardal, fotballøkt med Sondre Skogen og Mathias Sørkilflå (Sondre spiller på Rosenborg 2 (G19) og Mathias spiller på A-laget til Steinkjer FK og har tidligere spilt på juniorlaget til Rosenborg), lære å klatre og mye annet moro? Bli med på idrettskolen.

Idrettsskolen i Snåsa er for barn i 1. - 5. klassetrinn. Vi starter i slutten av august og holder på til godt ut i april. Målet med idrettsskolen er å gi mestring og idrettsglede til alle barn i Snåsa. 

Info om innholdet i og gjennomføring av idrettsskolen nedenfor. 

Idrettsskolen koster 300,- for første barn i samme familie, og 200,- per barn for søsken (barn nr. 2,3... osv). Påmeldingsfrist for idrettsskolen 2018-19 er 6. juni 2018. All påmelding skjer online. 

Klikk her for å gå videre til påmeldingsskjema

 

Innhold og gjennomføring idrettsskole 5. klasse -med fokus på ball-leik, spenst og hurtighet:

•Idrettsskola for 5. klasse er et samarbeid mellom barneidretten, volleballgruppa og friidrettsgruppa.

•20 kvelder/økter på 1 time gjennom sesongen.

•Instruktører

•Skihopp-trening m/ Anders Bardal i Steinkjer (transport og utstyr er inkludert)

•Fotballøkt med Sondre Skogen og Mathias Sørkilflå. Sondre spiller på Rosenborg 2 (G19) og Mathias spiller på A-laget til Steinkjer FK (og har tidligere spilt på juniorlaget til Rosenborg).

•I tillegg ball-leik, regelleik, skileik/snøleik, får 5. klasse også tilbud innen særidrettene ski, fotball, volleyball, friidrett, orientering og skiskyting.

•Klatrekveld.

•Det jobbes også med å få til en alpinkveld m/instruktør på Bjørgan.

•Det jobbes også med å få til en kveld med skøytetrening på Bjørgan m/ Eldar Rønning som instruktør.

•Hospitering på minivolleyball-treninger

•Noen terrengløp, Pers'n-arr. og klubbmesterskap i friidrett legges inn i programmet. Da dekker idrettskolen påmeldingsavgiften.

Merk at alle som deltar i idrettsskolen må være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingenten. Som medlem er barnet forsikret når det deltar på aktiviteter i idrettslaget, i tillegg til at man er med å støtter lagets virksomhet og arbeid med "Idrettsglede for alle". Som medlem i idrettslaget får man også rabatter på klær og utstyr på Malmo Sport. 

Krav om betaling medlemskontingent på kr 100,- per barn vil bli sendt ut til ikke-medlemmer i etterkant av påmelding.

Klikk her for å gå videre til påmeldingsskjema

 



Andorfjellet Opp går av stabelen 26. august

Postet av Snåsa IL den 4. Mai 2018

Snåsa Ungdomslag, SpareBank 1 SMN og Snåsa IL ønsker å videreføre suksessen fra i fjor og inviterer til Andorfjellet Opp 2018! Dato blir søndag 26. august. Mer informasjon kommer, se egen side for arrangementet.