Påmelding fotballsesongen 2020

Postet av Snåsa IL den 12. Nov 2019

Vi ønsker gamle og nye spillere velkommen til å melde seg på fotballsesongen 2020. Vi kan tilby seriespill for 4./5.trinn og opp til G/J-16. Bindende påmelding da vi melder på lag i kretsens seriespill. For spillere under 4.trinn, ned til 2014-kullet, vil det bli ny runde med påmelding til våren, men dere må gjerne melde dere på allerede nå.

 

Frist for bindende påmelding: 22. nov 2019.

Ved spørsmål, ta kontakt med Linda L på nr 95158512.

 

Meld deg på her:  https://snaasail.weborg.no/event/28
0 Kommentar

Flott helg med Camp Øverbygg

Postet av Snåsa IL den 22. Okt 2019

Forrige helg, 19.-20.okt, arrangerte Snåsa IL Ski Camp Øverbygg. Det var en helg med fokus på barmarkstrening i Ismenningen Fjellstuggu.

Ungdommene var samlet for å trene, bygge vennskap og positive relasjoner mellom de som er med i skigruppa. Totalt var det 15 ungdommer med og det var et variert program.

Lørdag ble de kjent, hadde basistrening og orientering. Søndag var det teknikktrening og lek. Noe av det de gjorde var tur til Moliklumpen, springing i myr, tallstafett, teknikkøvelser, spenst og styrketrening.  

I løpet av helga hadde de flere forskjellige trenere, både voksne og ungdommer. For ungdommene som har idrettstrenerledelse på skolen så vil dette inngå i skolearbeidet. Trenere var Marit Strand, Line Okkenhaug, Albert Riseth, Kristian Oleander Falmår, Odin Brøndbo-Tronstad og Nils Erik Fossum med bistand fra skigruppa.

 

Snåsa IL Ski har vært heldige og fått med selg flotte samarbeidspartnere på denne helgen. Øverbygg sponset overnattingen i Ismanningen Fjellsttuggu, mens Nortura og Produsentlaget Tine sponset maten. Dette er kjempe viktig for å kunne gjennomføre en slik helg og vi takker at de støtter oss og spesielt alle ungdommene som hadde en super helg.

 Kanskje blir det en slik helg neste år også.


0 Kommentar

Til topps etter enorm mobilisering!

Postet av Snåsa IL den 27. Sep 2019

Snåsa IL gikk til topps i NTE konkurransen "laget mitt" og har nå styrket klubbkassa med 50 000,-. Det kommer godt med siden idrettslaget har mange prosjekter og aktiviteter på gang!

Leder og initiativtaker Bård Landsem er utrolig  takknemlig, - TUSEN TAKK for enorm mobilisering og engasjement blant snåsninger, naboer, venner og likeså uvenner!  Vi har ikke fått til dette uten den enorme entusiasmen for Snåsa og Snåsa IL fra alle hold i bygda og mange Snåsafans utenfor bygda og gode venner i bygder og byer i Trøndelag og rundt omkring i landet. Tror til og med at en del Grongninger stemte på oss.

En spesiell takk til Snåsa ILs engasjerte ungdommer som har hatt massiv stemming på skolene, laget kule vidoer for å mobilisere folk til å stemme, dratt i folk på instagram og snapchat, sittet på butikken og spurt om folk har stemt i dag og mye mye mer Likeså har visst melkeroboter og flisfyrer i hele bygda stemt på nettopp Snåsa IL.

Nyhet på Trønder Avisa :https://www.t-a.no/nyheter/2019/09/27/Sn%C3%A5sa-Idrettslag-til-topps-i-%C2%ABLaget-Mitt%C2%BB-%E2%80%93-En-enorm-mobilisering-20039107.ece

Her er link til NTEs livsending fra trekningen: https://www.facebook.com/ntegrontforsprang/videos/411062599612407/?t=14
0 Kommentar

Smøre-kurs med tusen tips!

Postet av Snåsa IL den 25. Sep 2019

Mange foreldre synes det er kjempevanskelig å smøre skiene til barna. Og barna synes det er helt forferdelig å gå på ski som mangler både feste og gli! Og det blir ikke enklere for oss foreldre når det er en jungel av smøremidler og utstyr å få kjøpt. Derfor var det mange gode tips å få da Ola Ålmo ga oss et lynkurs i smøring av ski søndag kveld på brakka i Viosen.

PRI 1 Kjøp ski med riktig spenn og som passer den som skal bruke skiene! Dette handler mye om kroppsvekt og type ski. Barn skal heller vokse seg ut av spennet enn inn i spennet…! Her får man god hjelp hos forhandler, så man behøver ikke være ski-ekspert for å gjøre de rette valgene. Og med riktig spenn finner man smøresonen på skiene, noe som er helt avgjørende for å få et godt feste på skiene.

Ola har lang og god erfaring med skiprepping og tok en grundig gjennomgang på hvordan vi renser ski som har stått sommeren over med gammelt klister, barnål og mose. Og han viste hvordan man smører skiene til ny sesong, herunder tips på hvordan man bruker et strykejern til hvordan bygger opp voksen i smøresonen slik at man har litt «å tære på»!

Hva med alt utstyret da? Jo, noe er kjekt å ha. Men la pengeboka og fornuften styre innkjøpet.   De aller fleste av oss smører skiene til barna og til oss selv, som enten skal på fjelltur eller delta i et turrenn. Kun fåtallet deltar i konkurranser på et høyere nivå.

Styret i skigruppa syntes det var så mange gode tips denne kvelden, at vi velger å kjøre et nytt smørekurs når sesongen er i gang!

Bilder som viser smarte triks- finner du her.


0 Kommentar

Takket av banksjef Gunnar Thorsen i SMN

Postet av Snåsa IL den 14. Sep 2019

Snåsa Idrettslag ved Siv Merethe Belbo og Terje Våg var med når banksjef Gunnar Thorsen i Sparebanken Midt-Norge ble takket av fredag 6.sept. Det var også innsetting av ny banksjef, Guri Brede. 

Gunnar har betydd utrolig mye for Snåsa Idrettslag og snåsasamfunnet. Stikkord som blir forbundet med han av tidligere treningskompiser, samarbeidspartnere, trenere og øvrige supportere på Snåsa er hissig, bestemt, sosial, samlende og med et stort hjerte for Snåsa. 

Siv Merethe holdt tale på vegne av idrettslaget og dette var noe av det hun sa:

"Tilbake til vel ja slutten av cambriumtiden som ungene sier – ja mens du bodde på Snåsa - var du svært aktiv i mye og mangt. Du var inkluderende, flink til å få med deg alle uansett alder, handikap ol. Flink til å verdsette ALLE, som har gjort en innsats. Du er på mange vis en superSosial type og du var også kjent for å utnytte tida godt bl a ved å hoppe av bilskyss fra møte og løpe et par mil heim til Snåsa.

Så har flere av dine treningskompiser fått kjenne på ditt enorme konkurranseinstinkt, og det antas ikke å ha endra seg med alderen. 

Og i glanstida som jeg skjønner du kaller Snåsatida naturligvis – så var du engasjert både for å gi et godt sportslig tilbud til barn og unge, mosjonstilbud til voksne gjennom fellestreninger og mosjonsløp og ikke minst skape et godt miljø bl a turer til større arrangement på Østlandet og te Finland hører jeg rykter om. Stikkord æ har fått av dine konkurrenter og trimkompisa er: Snåsa mila, Snåsakuten, Snåsakarusellen, Oslo Maraton, StOlafsloppet.  Og sida du va banksjef på Snåsa og dåkk bodd like ved idrettsbanen i Viosen va du veldig lett å be. Flere derav nåværende leder i idrettslaget Bård Landsem, vil aldri glemme harde intervall-økter både i strandvegen og bakkeløp oppover nyveien mot sentrum. Positiv, humørspreder men også seriøs og målbevisst i ditt bidrag til idretten på Snåsa."


Vi har vært heldige med vår mangeårige sponsor som har medført mange gode tilslag med støtte. Vi håper et godt samarbeid videre med ny banksjef Guri Brede. 


Bilde tatt av Snåsningen


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline