Vinnere av Vinterlotteriet 2021

Postet av Snåsa IL den 1. Mar 2021

Da er endelig vinnerne av årets vinterlotteri trukket og vi kan fortelle hvilke nummer som har vunnet. 

Resultatet er som følger:
1.premie - Lodd 948
2.premie – Lodd 313
3.premie -  Lodd 136

 

Gratulerer så mye til vinnerne😊 Dere vil bli kontaktet. 

Vi ønsker å rette en stor takk til sponsorene Hjelde Maskinservice, Omli Landbruksverksted og Coop Prix Snåsa for at de ble med på dette. Stor takk også til alle som har kjøpt lodd og er med på å støtte Snåsa ILs aktivitet.  


0 Kommentar

Vinterlotteri 2021

Postet av Snåsa IL den 18. Jan 2021

Snåsa IL er i gang med et nytt vinterlotteri og i år går pengene til utstyr til ny flerbrukshall og til vedlikehold og videreutvikling av skiløyper i Snåsa.

Årets premier er:  
1. premie: Lynx Xtrim 600 ACE Viper Red fra Hjelde Maskinservice AS, verdi: 135 500,-
2.premie: Robotplenklipper – Husqvarna Automover 430X, fra Omli Landbruksverksted, verdi: 32 990,-
 3.premie Gavekort fra Coop Prix Snåsa kr 2 000,-

Snøscooteren står utstilt hos Hjelde Maskinservice så ta turen dit for å se på den. Kanskje blir du en av vinnerne????

Praktisk informasjon:
Hvert lodd koster kr 250,- pr. stk og det selges max 1250 lodd.
Medlemmer av Snåsa IL kommer rundt i Snåsa og selger lodd på dørene eller sms fra i dag av, mandag 18. januar og frem til 29.jan. Vi har stort fokus på smitteverntiltak og vi oppfordrer til å betale med vipps og holde god avstand til de som kommer
 Fra 1.feb starter salget hos Hjelde Maskinservice, Omli Landbruksverksted og på nett. Dette vil det komme informasjon om nærmere 1.feb. Hvis coronasituasjonen i Snåsa endrer seg kan det være at vi kun selger over telefon / facebook. Dette bestemmes fortløpende og vi vil legge ut informasjon her og på facebooksiden til Snåsa IL. 

Usolgte lodd er ikke med i trekningen og siste salgsdag er 21. februar 2021. Trekning foretas av Lotteritilsynet og kunngjøres på hjemmesiden til Snåsa IL, www.snasail.no og facebooksiden+ lokalavisen Snåsningen 03.03.2021. Vinnerne blir også kontaktet og premier hentes hos Snåsa Idrettslag, 

Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer Hjelde Maskinservice AS, Omli Landbruksverksted og Coop Prix Snåsa som er med på vinterlotteriet.0 Kommentar

Påmelding fotballsesongen 2021

Postet av Snåsa IL den 15. Jan 2021

Da har vi åpnet for påmelding til årets sesong. Vi vet enda ikke hvordan all aktivitet skal gjennomføres i fht utviklingen av covid-19 og retningslinjer fra NFF. Vi har gode erfaringer fra forrige sesong som vi ønsker å bygge videre på. I den anledning ønsker vi i fotballgruppa å igjen takke alle som stilte opp for at vi fikk gjennomført forrige sesong!

Alle som melder på spillere må regne med å bli satt opp som sjåfør på bortekamp, være kampvert på hjemmekamper og stå i kiosken. 

Treningsavgiften betales ved påmelding. Etter å ha fylt ut skjema med alle ønskede deltakere vil du kunne gå videre til registrering og betaling. Deltaker(-ne) er påmeldt når treningsavgift er betalt.

Merk at alle som deltar i aktiv fotballaktivitet (trening og/eller kamp) må være medlemmer i Snåsa IL og betale medlemskontingent. 

  • Medlemsskap gir automatisk forsikring gjennom Norges Fotballsforbunds fotballforsikring.
  • Som medlem i idrettslaget får man også rabatter på klær og utstyr hos Malmo Sport.

Påmeldte deltakere til fotballsesongen 2021 som ikke allerede er medlem vil bli automatisk innmeldt som medlemmer i idrettslaget og vil motta krav om betaling medlemskontingent på kr 100,- i løpet av 1. kvartal 2021 (kr 200,- for voksne). 

Du kan melde på deltakere til fotballsesongen 2021 ved å fylle ut skjemaet på denne siden. https://snaasail.weborg.no/event/37 

Påmeldingsfrist for alle født før 2010 er 20. januar!

Tekniske problemer med påmelding/betaling: Ta kontakt oss på post@snasail.no


0 Kommentar

Vi har fått egen klubbshop hos Umbro

Postet av Snåsa IL den 2. Des 2020

Snåsa Idrettslag har fått en egen klubbshop hvor alle medlemmer kan kjøpe Snåsa IL klær fra Umbro.
Her er link til klubbshopen: https://snasa.klubb.no/klubbkolleksjon

Alle som kjøper produkter via Klubbshopen får 20% rabatt på veiledende pris. I tillegg er de med og støtter Snåsa IL som får 25% bonus fra Umbro. Disse kan vi kan bruke til å kjøpe lagsutstyr o.l.

Klærne i klubbshopen er kanskje mest beregnet for fotball og friidrett, men kan fint brukes i andre idretter og som fritidsklær.

Alle jakker, gensere, skjorter, bukser, shortser, luer og bagger leveres med logoen til Snåsa IL og hovedsponsorer påført.

 


0 Kommentar

Årets ildsjel 2020 fra Snåsa - Linda Langnes

Postet av Snåsa IL den 14. Okt 2020

Årets ildsjel fra Snåsa for 2020 er vår egen Linda!

Snåsa Idrettsråd har nominert Snåsa ILs leder av fotballgruppa til årets ildsjel fra Snåsa i 2020. Årets ildsjel er en hederspris for fortjenestefullt arbeid for idrettens sak og har følgende kriterier:  

  • En god representant for trøndersk idrett 
  • Et forbilde for andre 
  • En person/personer som gjør det lille ekstra – gjør en forskjell 
  • En pådriver for et sunt og trygt oppvekstmiljø 
  • En innsats for fysisk aktivitet og god helse 
  • En representant for en åpen og inkluderende idrettskultur 
  • Et arbeid med glede, helse, felleskap og ærlighet som rettesnor  
  • Vår visjon skal speiles av vinneren/vinnerne  - Trønderidretten, flest i bredden og best i toppen

Snåsa Idrettsråd har på vegne av idretten på Snåsa nominert Linda Langnes for sitt gode engasjement og ståpåvilje for snåsaidretten. 

Begrunnelsen fra Snåsa Idrettsråd er: 

Linda Langnes, født 1979, har gjort en ekstraordinær innsats ved å stå på seint og tidlig og sørget for at idrettslaget har klart å tilby 150-200 unge regelmessig fysisk aktivitet og idrettsglede gjennom sommer og høst, til tross for Covid-19. Hun er leder av fotballgruppa i idrettslaget og vært pådriver for mange fotballopplevelser for alle ungene på Snåsa mellom 5 og 19 år. Takket være hennes innsats har det i år blitt gjennomført Tine fotballskole med rekorddeltakelse og Bjørn Bratsberg minnecup. At året 2020 skulle bli det året med rekordstor andel 1.-4. klassinger som er aktive på våre fotballtreninger, skyldes mye Linda med hennes ukuelige optimisme og evne til å skape tillit og entusiasme.  Uansett når vi er på idrettsbrakka, er hun der enten på dugnad for restaurering av klubbhuset eller for å skape gode fotballopplevelser for våre unger.

Hun har ikke egne barn som er aktive, men har engasjert seg sterkt for hele bygdas unger over flere år. Som lærer og MOT koordinator, viser hun daglig gode idrettsverdier og er et fantastisk forbilde for både jenter og gutter på Snåsa. Alle unger vet hvem Linda er – tydelig, knallflink og med alltid et lurt smil om munnen. Vi setter stor pris på innsatsen til Linda og ønsker å kåre henne til årets ildsjel for Snåsa!  

 Vi gratulerer Linda og hele fotballmiljøet på Snåsa med hedersprisen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline